КАТАР ИСКА ДА ВЗЕМЕ СЛИВЕНСКИЯ ЩАНГИСТ БОЖИДАР АНДРЕЕВ ЗА ОЛИМПИАДАТА В ПАРИЖ
май 19, 2022 465 Прегледи

КАТАР ИСКА ДА ВЗЕМЕ СЛИВЕНСКИЯ ЩАНГИСТ БОЖИДАР АНДРЕЕВ ЗА ОЛИМПИАДАТА В ПАРИЖ

Катар е готов да плати на трима родни щангисти, за да го представляват на олимпиадата в Париж през 2024 година. Един от тях е сливналията Божидар Андреев, който стана пети на последната олимпиада. Божидар е от сливенското село Тополчане и се състезава за клуб „Христо Бъчваров“ – Сливен.

Офертата касае Карлос Насар, който е световен шампион, Божидар Андреев, който е европейски първенец и 19-годишната ни надежда Мартин Тошев, съобщава „24 часа“.

Треньорът на националите ни Иван Иванов отказа да даде повече информация относно притеснителната за родните фенове новина.

„Нищо не знам, питайте състезателите. Сега имаме други проблеми“, заяви наставникът.

Един от основните проблеми е, че част от състезателите са получили увеличение на заплатите, а други не са, което е предизвикало напрежение сред тях.

Родни щангисти не участваха на европейското за младежи в Гърция.

Една от версиите е липсата на пари, а друга – готвеният трансфер в Катар.

Това няма да е първият такъв ход на родни щангисти в посока към емирството. През 1999 година, преди световното в Атина, треньорът Златин Иванов и 8 родни щангисти приеха да се състезават за тази арабска държава.

 

corner.dir.bg

Предишна ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ - КОТЕЛ И ФОНДАЦИЯ "ПЕТКО ГРУЕВ СТАЙНОВ" ПРЕДСТАВЯТ ЮБИЛЕЙНАТА ИЗЛОЖБА: "125 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ПЕТКО СТАЙНОВ"
Следваща 19 МАЙ - ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН ЗА БОРБА СЪС ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

2 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Още 171 са заразени с коронавирус през последното денонощие от направени 5108 PCR теста. Това показват данните в Единния информационен портал. Регистрираните с COVID-19 от началото на епидемия са 13 893, от

Новини Сливен

МАСОВИ ПРОВЕРКИ В НОЩНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ И КОНТРОЛ ПО ПЪТНА БЕЗОПАСНОСТ В СЛИВЕН И КОТЕЛ

Акцията е с цел  обезпечаване сигурността на децата на обществени места, ограничаване на противообществените прояви и престъпления от и срещу малолетни и непълнолетни лица,  проверка на лицензионния режим на питейните

Новини Сливен

ОТИДЕ СИ ОБЩЕСТВЕНИК № 1 НА СЛИВЕН – МАРИЯ СТОЯНОВА

Сливен осиротя. Отиде си Мария Стоянова, която десетилетия назад бе емблема за работа в полза на обществото и хората. Мария Стоянова без съмнение се превърна в общественик № 1 на