КАНДИДАТ ЗА ДЕПУТАТ ОТ СЛИВЕН Е ХВАНАТ ДА ШОФИРА С ДРОГА

КАНДИДАТ ЗА ДЕПУТАТ ОТ СЛИВЕН Е ХВАНАТ ДА ШОФИРА С ДРОГА

 

Кандидат за депутат от Сливен е хванат да шофира след употреба на наркотици, научи Sliveninfo. Водачът е спрян за проверка от служителите на реда в петък вечер. Тестът му е показал положителен резултат за наркотици. Той обаче не бил задържан, изтъквайки, че е кандидат за народен представител.

Последвала е незабавна проверка в РИК – Сливен. Оттам потвърдили, че въпросното лице е кандидат за депутат от партия Атака.

Sliveninfo научи, че дрогираният шофьор бил пуснат, но срещу него е образувано досъдебно производство. Което означава, че след изборите, ако лицето не стане депутат, той ще бъде изправен пред Закона.

Все още не е ясно дали от партия Атака ще изтеглят своя народен представител от листата.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШОФЬОР НА БМВ СЕ БЛЪСНА В МЕРЦЕДЕС

Млад шофьор на „БМВ“ се блъсна в „Мерцедес“ на сливенския булевард „Панайот Хитов“, научи Sliveninfo. Инцидентът е станал малко след 23 часа в четвъртък. „Мерцедесът“ е бил паркиран на булеварда.

Новини Сливен

ОБРЪЩЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ЧАВДАР БОЖУРСКИ

Уважаеми жители на Сливенска област, Посрещаме Възкресение Христово в необичайна обстановка. Нека останем у дома със семействата си. Нека останем у дома в името на здравето и така да изразим

Новини Сливен

ДА СИ СПОМНИМ ЗА ТРИФОН ТРИФОНОВ НА ДНЕШНИЯ ТРИФОНОВ ДЕН

  Той заслужава едно бързо връщане назад във времето. Преди 20 години Трифон Трифонов беше в разцвета на силите си. Беше областен председател на управляващата тогава НДСВ. Имаше власт, но