КАНДИДАТЪТ НА ГЕРБ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИ ОТ ГРАЖДАНИ В СПЕЦИАЛЕН ПОДКАСТ

КАНДИДАТЪТ НА ГЕРБ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИ ОТ ГРАЖДАНИ В СПЕЦИАЛЕН ПОДКАСТ

Градоначалникът Стефан Радев използва иновативен подход, за да бъде в постоянна връзка с жителите на общината. Той ще отговаря на въпроси от граждани в специалния подкаст “Повече за хората тук”. Епизодите ще съдържат още информация за постигнатото през последните четири години от управленския екип на ГЕРБ в Сливен, както и интервюта с кандидати за общински съветници на партията.

Подкастите са съвременна версия на радиопредаванията и през последните две години набират сериозна популярност у нас. Те са алтернатива на платените хроники в медиите и позволяват да се разгърнат по-подробно тезите на силните фигури в листата на ГЕРБ.

Поредицата на кандидатите под номер 43 в бюлетината ще се реализира в осем епизода – по два седмично, в рамките на предизборната кампания. “Повече за хората тук” ще се излъчва в канала на Стефан Радев в YouTube, а линкове към епизодите ще бъдат достъпни и на официалните страници на кандидата и на ГЕРБ Сливен във Facebook.

Важна част от подкаста ще бъде рубриката “Питай Стефан Радев”. В нея всеки може да отправи своите въпроси към Радев в официалната му страница, а кандидатът за кмет на Сливен ще отговори на тях. За целта на страницата му в социалната мрежа вече е активен пост “Питай Стефан Радев”, в отговорите на който сливналии може да поставят въпросите си.

Обратната връзка от хората е основен приоритет, както в предизборната кампания, така и в работата на Стефан Радев и кандидатите под номер 43 в бюлетината. Освен срещите очи в очи със сливналии и подкаста “Повече за хората тук”, се възобновява и инициативата “Моите идеи за Сливен”.

Управленската програма на ГЕРБ Сливен завършва със специален талон, в който гражданите могат да допишат своите идеи за развитието на Общината. Най-добрите от тях ще залегнат в програмата за следващ четиригодишен мандат на Стефан Радев. “Допитването до хората е традиция, която ГЕРБ Сливен надгражда. Искаме да стигнем до максимално много жители в общината, да чуем техните проблеми и предложения”, заяви кандидатът на ГЕРБ.

Предишна ГАЛЕРИЯ "СЕДЕМ" ПРЕДСТАВЯ ТВОРБИТЕ ОТ ПЕТИЯ ПЛЕНЕР НА ВИНОТО
Следваща ОТКРИХА НОВАТА ЗАЛА ПО ШАХ НА КЛУБ "СИНИТЕ КАМЪНИ" В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

10 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ТОДОР, КОЙТО УБИ ПЕНСИОНЕРА, ДАЛ МУ ПОДСЛОН

По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът наложи наказание от 10 години „лишаване от свобода“ спрямо Тодор Я. Той е подсъдим за това, че на 20-21.03.2018 г.

Новини Сливен

ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА НАРКОТИЦИ

На 10 април, около 21,25 часа, в град Сливен полицейски патрул спира за проверка лек автомобил „Ауди“. Водач е криминално проявеният  Е.З.  на 26 години от град Стралджа. В автомобила

Новини Сливен

КАМПАНИЯ „ДА! ЗА ЖИВОТ!“ В ГРАД ТВЪРДИЦА

На 27 ноември 2019 в гр.Твърдица пред сградата на Общината, доброволци от Български червен кръст-Сливен, представители на  Регионална здравна инспекция-Сливен и Община Твърдица реализираха етап от Националната информационна кампания в