КАНДИДАТЪТ НА ГЕРБ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИ ОТ ГРАЖДАНИ В СПЕЦИАЛЕН ПОДКАСТ

КАНДИДАТЪТ НА ГЕРБ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИ ОТ ГРАЖДАНИ В СПЕЦИАЛЕН ПОДКАСТ

Градоначалникът Стефан Радев използва иновативен подход, за да бъде в постоянна връзка с жителите на общината. Той ще отговаря на въпроси от граждани в специалния подкаст “Повече за хората тук”. Епизодите ще съдържат още информация за постигнатото през последните четири години от управленския екип на ГЕРБ в Сливен, както и интервюта с кандидати за общински съветници на партията.

Подкастите са съвременна версия на радиопредаванията и през последните две години набират сериозна популярност у нас. Те са алтернатива на платените хроники в медиите и позволяват да се разгърнат по-подробно тезите на силните фигури в листата на ГЕРБ.

Поредицата на кандидатите под номер 43 в бюлетината ще се реализира в осем епизода – по два седмично, в рамките на предизборната кампания. “Повече за хората тук” ще се излъчва в канала на Стефан Радев в YouTube, а линкове към епизодите ще бъдат достъпни и на официалните страници на кандидата и на ГЕРБ Сливен във Facebook.

Важна част от подкаста ще бъде рубриката “Питай Стефан Радев”. В нея всеки може да отправи своите въпроси към Радев в официалната му страница, а кандидатът за кмет на Сливен ще отговори на тях. За целта на страницата му в социалната мрежа вече е активен пост “Питай Стефан Радев”, в отговорите на който сливналии може да поставят въпросите си.

Обратната връзка от хората е основен приоритет, както в предизборната кампания, така и в работата на Стефан Радев и кандидатите под номер 43 в бюлетината. Освен срещите очи в очи със сливналии и подкаста “Повече за хората тук”, се възобновява и инициативата “Моите идеи за Сливен”.

Управленската програма на ГЕРБ Сливен завършва със специален талон, в който гражданите могат да допишат своите идеи за развитието на Общината. Най-добрите от тях ще залегнат в програмата за следващ четиригодишен мандат на Стефан Радев. “Допитването до хората е традиция, която ГЕРБ Сливен надгражда. Искаме да стигнем до максимално много жители в общината, да чуем техните проблеми и предложения”, заяви кандидатът на ГЕРБ.

Предишна ГАЛЕРИЯ "СЕДЕМ" ПРЕДСТАВЯ ТВОРБИТЕ ОТ ПЕТИЯ ПЛЕНЕР НА ВИНОТО
Следваща ОТКРИХА НОВАТА ЗАЛА ПО ШАХ НА КЛУБ "СИНИТЕ КАМЪНИ" В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

75-ГОДИШНА ЖЕНА Е С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА СЛЕД КАТАСТРОФА

Жена на 75 години е пострадала тежко при катастрофа и е приета в Отделението по реанимация на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен. Пациентката е със съчетана травма на гърди и корем.

Новини Сливен

МОМЧИЛ ПАНТЕЛЕЕВ ЩЕ ПОЕМЕ РЪКОВОДСТВОТО НА КОМИСИЯТА ЗА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ

Момчил Пантелеев от Гражданско сдружение „Свети Георги Победоносец“ ще поеме ръководството на комисията за конфликт на интереси в общинския съвет на Сливен. Това довериха пред Sliveninfo съветници от различни партии.

Новини Сливен

ОГНЕБОРЦИ ГАСИХА ПОЖАР КРАЙ ЖП ГАРА – СЛИВЕН

Небрежност при боравене с открит огън е причината за пожар, възникнал в постройка, намираща се в гаров район в град Сливен. При пожара няма пострадали. Унищожени са 20 кв.м. покривна