КАНДИДАТЪТ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ ОТ БСП ТОДОР СТОИЛОВ В СЛИВЕН: ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО Е ОСНОВЕН ПРОБЛЕМ ЗА БЪЛГАРИЯ
април 19, 2019 927 Прегледи

КАНДИДАТЪТ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ ОТ БСП ТОДОР СТОИЛОВ В СЛИВЕН: ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО Е ОСНОВЕН ПРОБЛЕМ ЗА БЪЛГАРИЯ

Обезлюдяването е основен проблем за България. Ще си тръгне ли от Сливен или от Видин едно младо семейство, ако на място получава добра заплата, има детска градина, училище и болница. Това попита в зала „Графити“ на сливенския хотел „Национал“ кандидатът за евродепутат от БСП Тодор Стоилов.

31-годишният мениджър от Пловдив е на 12-то място в червената евролиста. В петък той застана пред граждани от Сливен заедно с депутата от БСП Кольо Милев.

„Мнозина се опитаха да покажат дефект в БСП, акцентирайки на някакво разделение и двубой между Нинова и Станишев. В крайна сметка обаче дефектът стана ефект, защото всички вече дни наред говорят за демократичната процедура в БСП, където никой не излиза и не изчита няколко имена в листче в ръка“, каза Тодор Стоилов. Той подчерта, че производителността на труда в България е 2 пъти по-ниска от тази в Западна Европа, а заплатите – между 4 и 6 пъти по-ниски.

„Никой млад човек не иска да му поставят етикета, че е нископлатен.

Това са проблеми, които трябва наистина да намерят своето решение и държавата трябва да се съобрази с вашите предложения като хора от бизнеса“, посочи още кандидатът за евродепутат.

Той коментира още, че едни от най-големите поставени проблеми са, че нашите  братя, сестри, деца, сънародници са социално активни някъде другаде и те захранват чуждите икономики. „Ако тези български граждани бяха в България и получаваха достойно възнаграждение за труда си, каквото е европейското, щяхме да бъдем много по-добре“, добави Стоилов и заключи: „Аз като математик ще кажа, че не е достатъчно да се постави само задачата – тя трябва и да се реши“.

Предишна ПИЯН ШОФЬОР НА ОПЕЛ Е ЗАЛОВЕН ЗАД ВОЛАНА
Следваща 3х3 БАСКЕТБОЛ ПО СЛУЧАЙ 20 ГОДИНИ РОТАРИ КЛУБ - СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МЪЖ Е ЗАДЪРЖАН ЗА КРАЖБАТА НА 1 ТОН ЗЪРНО В КВ. „ДЕБЕЛАТА КОРИЯ“

За по-малко от 24 часа криминалисти на участък „Петолъчка“ разкриха кражба на един тон зърно и задържаха извършителя. Полицейските служители започват работа по случая на 18 февруари, след получен сигнал

Новини Сливен

СЕКТОР „ПЪТНА ПОЛИЦИЯ“ И ОП „ГРАДСКА МОБИЛНОСТ“ СЪС СЪВМЕСТНА АКЦИЯ В СИНЯ ЗОНА

ОП „Градска мобилност“ започна съвместна акция със Сектор „Пътна полиция“. Вече и екипите на общинското предприятие следят за неправилното паркиране в Синя зона. Нарушителите, които не спазват правилата за движение,

Новини Сливен

ПРОДАВА СЕ АПАРТАМЕНТ ДО ПАЗАРА В СЛИВЕН

Продава се тухлен апартамент до пазара в Сливен. Предлага ме ви текста, предоставен ни от продавача: Продавам двустаен апартамент тухла ,заедно с таванско помещение за живеене и мазе в центъра

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

14 − 8 =