КАНДИДАТЪТ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ ОТ БСП ТОДОР СТОИЛОВ В СЛИВЕН: ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО Е ОСНОВЕН ПРОБЛЕМ ЗА БЪЛГАРИЯ
април 19, 2019 1302 Прегледи

КАНДИДАТЪТ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ ОТ БСП ТОДОР СТОИЛОВ В СЛИВЕН: ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО Е ОСНОВЕН ПРОБЛЕМ ЗА БЪЛГАРИЯ

Обезлюдяването е основен проблем за България. Ще си тръгне ли от Сливен или от Видин едно младо семейство, ако на място получава добра заплата, има детска градина, училище и болница. Това попита в зала „Графити“ на сливенския хотел „Национал“ кандидатът за евродепутат от БСП Тодор Стоилов.

31-годишният мениджър от Пловдив е на 12-то място в червената евролиста. В петък той застана пред граждани от Сливен заедно с депутата от БСП Кольо Милев.

„Мнозина се опитаха да покажат дефект в БСП, акцентирайки на някакво разделение и двубой между Нинова и Станишев. В крайна сметка обаче дефектът стана ефект, защото всички вече дни наред говорят за демократичната процедура в БСП, където никой не излиза и не изчита няколко имена в листче в ръка“, каза Тодор Стоилов. Той подчерта, че производителността на труда в България е 2 пъти по-ниска от тази в Западна Европа, а заплатите – между 4 и 6 пъти по-ниски.

„Никой млад човек не иска да му поставят етикета, че е нископлатен.

Това са проблеми, които трябва наистина да намерят своето решение и държавата трябва да се съобрази с вашите предложения като хора от бизнеса“, посочи още кандидатът за евродепутат.

Той коментира още, че едни от най-големите поставени проблеми са, че нашите  братя, сестри, деца, сънародници са социално активни някъде другаде и те захранват чуждите икономики. „Ако тези български граждани бяха в България и получаваха достойно възнаграждение за труда си, каквото е европейското, щяхме да бъдем много по-добре“, добави Стоилов и заключи: „Аз като математик ще кажа, че не е достатъчно да се постави само задачата – тя трябва и да се реши“.

Предишна ПИЯН ШОФЬОР НА ОПЕЛ Е ЗАЛОВЕН ЗАД ВОЛАНА
Следваща 3х3 БАСКЕТБОЛ ПО СЛУЧАЙ 20 ГОДИНИ РОТАРИ КЛУБ - СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СПЕЦИАЛИСТИ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ ОТ МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ – СЛИВЕН ПОЛУЧИХА НАГРАДИ ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА СЕСТРИНСТВОТО

Специалисти по здравни грижи, работещи в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен получиха награди по случай Международния ден на сестринството – 12 май. Категория РЪКОВОДИТЕЛ ЗДРАВНИ ГРИЖИ 2017 Ст.мед.сестра Радка Младенова Тенчева

Новини Сливен

ДНЕС НЯМА ДА СЕ ПЛАЩА ЗА СИНЯ ЗОНА В СЛИВЕН

От ОП „Градска мобилност“ съобщават, че днес – 27 февруари, Синята зона няма да работи. Няма да бъдат налагани санкции на паркиралите в зоната автомобили.

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ НАГРАДИ ИЗЯВЕНИ АЛПИНИСТИ ОТ СЛИВЕН

По повод 60 години от създаването на Алпийски клуб „Сините камъни“ – Сливен, изявени алпинисти от града получиха паметни значки и грамоти. Отличията им връчи кметът Стефан Радев на церемония

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

twenty + three =