КАНДИДАТЪТ ЗА ДЕПУТАТ ОТ БСП САРКИС ШАКЛИЯН ЗАВЪРШИ ПРЕСТИЖНО УЧИЛИЩЕ ЗА ПОЛИТИЦИ

КАНДИДАТЪТ ЗА ДЕПУТАТ ОТ БСП САРКИС ШАКЛИЯН ЗАВЪРШИ ПРЕСТИЖНО УЧИЛИЩЕ ЗА ПОЛИТИЦИ

Саркис Шаклиян завърши елитното Българско училище за политика “Димитър Паница”. Той бе единствен представител от Сливенска област във випуск 2022г. номиниран от политическата квота на ръководството на БСП.

Кой е Саркис Шаклиян?

Той е на 43 години от гр.Сливен. Завършил средно образование в Езикова гимназия” Захари Стоянов” гр.Сливен.
Завършил висш Технически университет-София инженерна и предагогическа специалност. Завършил магистратура в ТУ-София по Компютърна и бизнес информатика. Предстои да завърши магистратура по политология в Нов български университет. Владее английски и немски език. Занимава се с частен бизнес в сферата на предприемачеството и търговията над 20 години. Работил в Министерството на труда и социалната политика като експерт и координатор за област Сливен по програма ФАР. Член на БСП Сливен. Участва активно в обществения и политически живот в гр.Сливен. Счита себе си за честна, диалогична и лоялна личност, с високо развито чувство за справедливост! Вярва, че “няма израстване, ако не се опитаме да направим нещо извън това, което вече умеем до съвършенство “!

Кандидат депутат от листата на БСП в предстоящите избори под номер с преференция 108.

Предишна МЛАДЕЖИ ОТ КОТЕЛ ВДЪХНАХА НОВ ЖИВОТ НА МЕСТНИЯ ДИАЛЕКТ, БИТ И КУЛТУРА
Следваща ИВАН СЛАВОВ: "ТРЪРДО ПОДКРЕПЯМ КАНДИДАТИТЕ НА КОАЛИЦИЯ "БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В СЛИВЕН С ТАВАН НА СМЕТКИТЕ ЗА ПАРНО

Има такава топлофикация, която ти казва предварително колко най – много можеш да платиш през зимните месеци и това е привилегия за жителите на Сливен. За отоплителен сезон 2020/2021 г.

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ: ЩЕ СЕ КАРАНТИНИРАТ ЦЕЛИ КЪЩИ И ДОРИ УЛИЦИ

Кметът Стефан Радев днес даде първия онлайн брифинг за журналисти. На него той разясни какви мерки е взела Община Сливен до този момент и какво още се предвижда да се

Новини Сливен

ХОР „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“ В БЕЛГРАД

На  2 май смесеният хор „Добри Чинтулов” при читалище „Зора” – гр. Сливен ще отпътува за Белград, където под диригентството на академик Методий Григоров ще участва в Международния хоров фестивал,