КАНДИДАТИТЕ НА ДПС СЕ СРЕЩАТ С ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА КОТЕЛ

КАНДИДАТИТЕ НА ДПС СЕ СРЕЩАТ С ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА КОТЕЛ

Продължават предизборните срещи на кандидатите от сливенската листа  на ДПС с жители на област Сливен. В близките дни те осъществяват срещи-разговори с хората от Котленския край.

Вторият в листата адв. Владимир Мартинов е убеден, че единствено с гласовете и решителността на симпатизантите на Движението ще се осигури достойно място на партията в управлението на страната в името на добруването на хората.

Днес предстои среща в с. Тича, на което ще присъства и водачът на листата в 21 МИР Сливен  Хатидже Георгиева. По думите й,  отговорността на кандидатите е голяма, защото има много нерешени с години проблеми – високата цена на твърдото гориво за отопление на местното население, липсата на работни места, лошата инфраструктура, недостигът на питейна вода. Това обезлюдява балканските райони и подчертава демографската криза, младите бягат зад граница, възрастните мизерстват, обобщи тя.

Страната ни е обхваната от множество кризи, но преди всичко трябва да разрешим политическата, каза още Хатидже Георгиева. Тя призова местните хора да изберат сигурността и стабилността с № 1. „Време е ДПС да влезе във властта и тази власт да бъде дадена на хората“, заяви Хатидже Георгиева.

„ДПС има отлично подготвени експерти, има опит за справяне с кризи. Затова да гласуваме с номер 1, за да продължаваме да работим за каузата на ДПС – да сме единни и сплотени в нашата родина България!“, отбеляза още водачът на листата в 21 МИР Хатидже Георгиева.

 

С ДПС – сигурност и стабилност!

ДПС се явява с номер 1 на изборите на 2 октомври.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Предишна СТЕФАН ЯНЕВ: МОГА ДА НОСЯ ОТГОВОРНОСТ
Следваща ДЕЛЯН ДОБРЕВ В СЛИВЕН: КОМПЕНСАЦИИТЕ НА НЕБИТОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ И ПРЕЗ 2023 Г.

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

53% ОТ ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЛАСТ СЛИВЕН ИМАТ АНТИТЕЛА

53% от жителите на Област Сливен имат антитела срещу Ковид-19. От 160 изследвани жители, 86 души са се докосвали до вируса. В Ямбол процентът е по-висок – 56%. Най-много хора

Новини Сливен

22-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ СЛИВЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА МАРИХУАНА

Притежание на наркотици е установено от патрулен екип на група „Охрана на обществени ред“ в град Сливен. На 13 юли, в 01,00 часа , е извършена проверка на 22-годишния К.К.

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ В ПЕРИОДА ОТ 27 ЮЛИ ДО 2 АВГУСТ

В периода от 27 юли до 2 август, включително, бяха регистрирани 27 случая на COVID-19 в Сливенска област, съобщиха от Областния кризисен щаб. 18 от заболелите са жители на община Сливен, 9