КАНДИДАТИТЕ НА ГЕРБ И СДС В СЛИВЕН ОТГОВАРЯТ НА ВЪПРОСИ НА ГРАЖДАНИ
март 9, 2021 1004 Прегледи

КАНДИДАТИТЕ НА ГЕРБ И СДС В СЛИВЕН ОТГОВАРЯТ НА ВЪПРОСИ НА ГРАЖДАНИ

Кандидатите от листата ГЕРБ и СДС в Сливен с номер 28 в бюлетината стартират поредица от онлайн активности, в които ще отговарят на въпроси на граждани. Инициативите идват в отговор на предизвикателствата, наложени от епидемиологичната обстановка в страната.

Спазвайки мерките и предписанията, кандидатите на коалицията ще залагат още повече на комуникация с потребителите на социалните мрежи. По традиция силните фигури в отбора на ГЕРБ и СДС ще се представят в официалния подкаст на ГЕРБ Сливен, чиито епизоди ще са достъпни за слушане в канала на ГЕРБ Сливен в YouTube, както и в официалния профил на партията във Facebook.

До петък, във всяка седмица от кампанията ще се събират въпроси от регистрирани потребители с име, фамилия и снимка. Целта е да се отсеят троловете и профилите, разпространяващи фалшиви новини. Гражданите могат да изпращат и записани с телефон въпроси на видео, както и аудиобележки.

В края на седмицата отговорите на въпросите ще бъдат дадени в специалния формат “Питай ГЕРБ Сливен”, чиито епизоди ще бъдат достъпни в социалната мрежа и платформата за видеосподеляне. Темите, поставени от гражданите, ще намират място и в подкаста на партията.

“Надяваме се да отговорим на повече от 28 важни въпроса за Сливен и региона. Ние никога не сме се притеснявали да се срещнем очи в очи с хората, затова търсим иновативни начини за комуникация във времена на пандемия. Надяваме се младите сливналии да са активни и да осъществим диалог между тях и най-силната политическа листа в областта”, заяви Мария Белова – втора в листата на ГЕРБ и СДС.

Абонирайте се за канала на ГЕРБ Сливен в YouTube, за още ексклузивни материали!

ГЕРБ Сливен във Facebook – https://www.facebook.com/gerb.sliven/​​

Официална страница на ГЕРБ Сливен – https://gerb-sliven.org

 

Предишна ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща СПИРАТ СЕ ПЛАНОВИЯТ ПРИЕМ И ПЛАНОВИТЕ ОПЕРАЦИИ В БОЛНИЦИТЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАДИГНАХА ЗЛАТО ОТ КЪЩА В СЕЛО ЯБЛАНОВО

Полицейски служители на РУ-Котел работят по заявена кражба от частен имат в село Ябланово. Сигналът е подаден на 21 февруари в 19,35 часа. От дома на 47-годишен мъж са откраднати

Новини Сливен

НОВ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР ЩЕ СЕ ПОЯВИ ДО ЛИДЛ В СЛИВЕН

Нов търговски център ще се строи в Сливен, научи Sliveninfo. Сградата ще бъде разположена на метри от магазин ЛИДЛ, до кръговото. Парцелът, върху който ще се строи е частен. Собственост

Новини Сливен

БЕЗ СИНЯ ЗОНА ЗА ВЕЛИКДЕН В СЛИВЕН

В празничните дни за Великден жителите и гостите на Сливен няма да заплащат за почасово паркиране. Без такси за Синя зона ще са дните от 14 до 17 април, включително.