КАНДИДАТИТЕ НА ГЕРБ И СДС В СЛИВЕН ОТГОВАРЯТ НА ВЪПРОСИ НА ГРАЖДАНИ
март 9, 2021 717 Прегледи

КАНДИДАТИТЕ НА ГЕРБ И СДС В СЛИВЕН ОТГОВАРЯТ НА ВЪПРОСИ НА ГРАЖДАНИ

Кандидатите от листата ГЕРБ и СДС в Сливен с номер 28 в бюлетината стартират поредица от онлайн активности, в които ще отговарят на въпроси на граждани. Инициативите идват в отговор на предизвикателствата, наложени от епидемиологичната обстановка в страната.

Спазвайки мерките и предписанията, кандидатите на коалицията ще залагат още повече на комуникация с потребителите на социалните мрежи. По традиция силните фигури в отбора на ГЕРБ и СДС ще се представят в официалния подкаст на ГЕРБ Сливен, чиито епизоди ще са достъпни за слушане в канала на ГЕРБ Сливен в YouTube, както и в официалния профил на партията във Facebook.

До петък, във всяка седмица от кампанията ще се събират въпроси от регистрирани потребители с име, фамилия и снимка. Целта е да се отсеят троловете и профилите, разпространяващи фалшиви новини. Гражданите могат да изпращат и записани с телефон въпроси на видео, както и аудиобележки.

В края на седмицата отговорите на въпросите ще бъдат дадени в специалния формат “Питай ГЕРБ Сливен”, чиито епизоди ще бъдат достъпни в социалната мрежа и платформата за видеосподеляне. Темите, поставени от гражданите, ще намират място и в подкаста на партията.

“Надяваме се да отговорим на повече от 28 важни въпроса за Сливен и региона. Ние никога не сме се притеснявали да се срещнем очи в очи с хората, затова търсим иновативни начини за комуникация във времена на пандемия. Надяваме се младите сливналии да са активни и да осъществим диалог между тях и най-силната политическа листа в областта”, заяви Мария Белова – втора в листата на ГЕРБ и СДС.

Абонирайте се за канала на ГЕРБ Сливен в YouTube, за още ексклузивни материали!

ГЕРБ Сливен във Facebook – https://www.facebook.com/gerb.sliven/​​

Официална страница на ГЕРБ Сливен – https://gerb-sliven.org

 

Предишна ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща СПИРАТ СЕ ПЛАНОВИЯТ ПРИЕМ И ПЛАНОВИТЕ ОПЕРАЦИИ В БОЛНИЦИТЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ФУТБОЛИСТИТЕ НА ППМГ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“ СПЕЧЕЛИХА ДВЕ ПЪРВИ МЕСТА ПО ФУТБОЛ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Завършиха футболните срещи от Областния кръг на Ученически игри 2019. След убедителни победи със 7:0 при юношите 8.-10. клас и 6:3 при 11.-12. клас над представителите на СУ „Христо Ботев“

Новини Сливен

ПРИ ГОЛЯМ ИНТЕРЕС ПРОДЪЛЖАВА КОНКУРСЪТ „КАКВО ИСКАМ ЗА СЛИВЕН?“

Конкурсът за есе на тема “Какво искам за Сливен?” продължава с огромен успех. Десетки текстове вече пристигнаха на адреса на офиса на ГЕРБ в Сливен, както и на sliven_pr@gerb.bg Точно

Новини Сливен

147 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

3075 са новите случаи на коронавирус, потвърдени с направени 8 470 PCR теста, показват данните в Единния информационен портал. Общият брой на регистрираните с COVID-19 у нас е 174 568,