КАНДИДАТИТЕ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ В ЛИСТА № 23 СЕ СРЕЩНАХА С ГРАЖДАНИ

КАНДИДАТИТЕ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ В ЛИСТА № 23 СЕ СРЕЩНАХА С ГРАЖДАНИ

Неколцина граждани дойдоха в кафене „Мустан“, за да се срещнат с кандидатите за общински съветници на „Движение България на гражданите“ (ДБГ). Те поставиха въпроси, които смятат, че са важни за града и общината, а не са намерили решение през годините. Хора, които пътуват през вилната зона към село Сотиря смятат, че на пътя има опасен продънен мост, през настилката на който се провижда под него. Други изразиха мнение, че отдавна, отдавна, е следвало да се смени оборудването в детските ясли и градини, в които децата спят на легълца от социалистическо време. Отделно, че повечето дворове на тези детски заведения са неугледни, с неподдържани зелени площи, а някъде и с опасни детски съоръжения.

В срещата участваха д-р Нина Борова, Йорданка Радева (Раданчева), Марина Данева. Те получиха подкрепа и от Аспарух Панов, бивш депутат от СДС и вицепрезидент на Либералния Интернационал, първият ръководител на българската парламентарна делегация в Съвета на Европа.

Кандидатите на ДБГ се явяват с бюлетината за общински съветници № 23.

Предишна ЗАПОЧВА САНИРАНЕТО НА БЛОК 12 В КВ. "СИНИ КАМЪНИ"
Следваща ЗАПОЧНАХА ЧЕСТВАНИЯТА НА 140-ТА ГОДИШНИНА ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА МБАЛ "Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ" - СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГОЛФ ИЗЛЕТЯ ОТ СЛИВЕНСКИ БУЛЕВАРД

Лек автомобил марка „Фолксваген Голф” буквално излетя от сливенския булевард „Илинденско въстание”, видя репортер на Sliveninfo. Това е улицата, която води от кв. „Заимов” към жп гарата. На първата S

Новини Сливен

КАТ – СЛИВЕН СПРЯ РАБОТА ЗАРАДИ ЛИПСА НА ТОК

Сектор „Пътна полиция”-Сливен информира гражданите, че поради прекъсване на електрозахранването, гишетата за обслужване няма да работят до отстраняване на повредата.

Новини Сливен

БСП КАНИ ГРАЖДАНИТЕ НА СЛИВЕН НА СРЕЩА С КАНДИДАТА ЗА ЕВРОДЕПУТАТ ВАЛЕРИ ЖАБЛЯНОВ

  УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, Каним Ви на среща разговор с кандидата за член на Европейския парламент от Коалиция „БСП за България“ Валери Жаблянов. Той ще отговаря на всички ваши въпроси във