КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ БСП ОТБЕЛЯЗАХА ПРАЗНИКА НА КОТЕЛ
02.11.2021 939 Прегледи

КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ БСП ОТБЕЛЯЗАХА ПРАЗНИКА НА КОТЕЛ

С поднасяне на цветя пред паметника на Георги Раковски на площад „Възраждане“ в Котел, кандидатите за народни представители от „БСП за България“ отбелязаха Деня на народните будители и празник на града.

„Котел е люлката на българското Възраждане, пример за силата и стоицизма на родолюбивия дух, преодолял изпитанията на времето. Вярвам, че с общи усилия и разумни решения, градът отново може да се възроди икономически, което ще мотивира повече млади хора да останат и да се реализират в родното си място“, заяви водачът на листата на левицата Атанас Зафиров.
По думите му Котел има всички предпоставки за развитието на устойчив културно-исторически туризъм, който да върне жизнеспособността на града, създавайки нови работни места за местните хора.

Зафиров пожела на котленци да бъдат здрави и горди пазители на заветите на Софроний Врачански, Петър Берон и Георги Раковски – видни деятели за свобода и просвета.

Кандидатите за депутати от БСП – Сливен се срещнаха с членове, симпатизанти и граждани, с които обсъдиха проблемите на Котел.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ СРЕЩУ КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ В НОВА ЗАГОРА
Следваща ИЗЦЯЛО ОБНОВЕНА Е СПОРТНАТА ПЛОЩАДКА В КВАРТАЛ "РЕЧИЦА"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЛИКЛИНИКА „ЦЕНТРАЛ“ – СЛИВЕН – 15 ГОДИНИ ВЪЗХОД

Поликлиника „Централ“ – Сливен се роди точно преди 15 години, а изминатият досега път може да се обобщи в една дума – възход. „Ние бяхме първите в града, които съчетаха

Новини Сливен

ПРЕДСТОИ ОБНОВЯВАНЕТО НА БЛОК 9 В КВ. „СИНИ КАМЪНИ“

Още един блок в Сливен предстои да радва своите жители с обновена визия. Това е 46-та поред сграда от общо 51, които се обновяват по Националната програма за енергийна ефективност

Новини Сливен

ПЕТДЕСЕТ ГОДИНИ ОТ ПУСКАНЕТО В ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЯЗОВИР „ЖРЕБЧЕВО“ КРАЙ СЛИВЕН БЯХА ОТБЕЛЯЗАНИ НА ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ

Петдесет години от пускането в експлоатация на язовир „Жребчево“край Сливен  бяха отбелязани на тържествена церемония на язовирната стена. „Днешният празник е на хората, които са участвали в строителството на водното