КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ БСП ОТБЕЛЯЗАХА ПРАЗНИКА НА КОТЕЛ

КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ БСП ОТБЕЛЯЗАХА ПРАЗНИКА НА КОТЕЛ

С поднасяне на цветя пред паметника на Георги Раковски на площад „Възраждане“ в Котел, кандидатите за народни представители от „БСП за България“ отбелязаха Деня на народните будители и празник на града.

„Котел е люлката на българското Възраждане, пример за силата и стоицизма на родолюбивия дух, преодолял изпитанията на времето. Вярвам, че с общи усилия и разумни решения, градът отново може да се възроди икономически, което ще мотивира повече млади хора да останат и да се реализират в родното си място“, заяви водачът на листата на левицата Атанас Зафиров.
По думите му Котел има всички предпоставки за развитието на устойчив културно-исторически туризъм, който да върне жизнеспособността на града, създавайки нови работни места за местните хора.

Зафиров пожела на котленци да бъдат здрави и горди пазители на заветите на Софроний Врачански, Петър Берон и Георги Раковски – видни деятели за свобода и просвета.

Кандидатите за депутати от БСП – Сливен се срещнаха с членове, симпатизанти и граждани, с които обсъдиха проблемите на Котел.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ СРЕЩУ КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ В НОВА ЗАГОРА
Следваща ИЗЦЯЛО ОБНОВЕНА Е СПОРТНАТА ПЛОЩАДКА В КВАРТАЛ "РЕЧИЦА"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАДЗИРАТЕЛИТЕ ОТ ЗАТВОРА В СЛИВЕН ИЗЛИЗАТ ДНЕС НА ПРОТЕСТ

Служителите на Женския затвор арестите и съдебна охрана в Сливен ще протестират пред затвора днес в 12.00 часа. Те ще отстояват поставените искания за увеличение на възнагражденията и бюджетите на

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Тате, тате, кога е празникът на бащата? – Когато мама не е вкъщи, моето момче. Двама студенти се връщат по нощите от купон. Пътуват в тролея и единият изведнъж

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПРЕД БНТ: ИНДУСТРИАЛНИЯТ ПАРК СЛИВЕН – ЯМБОЛ Е ВАЖЕН ЗА ИНВЕСТИЦИОННАТА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ

Идеята за създаване на общинско предприятие, което да работи за развитието на индустриалния парк между Сливен и Ямбол, представи кметът на Сливен Стефан Радев в предаването „Бизнес.БГ“ на Българската национална