КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ БСП ОТБЕЛЯЗАХА ПРАЗНИКА НА КОТЕЛ

КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ БСП ОТБЕЛЯЗАХА ПРАЗНИКА НА КОТЕЛ

С поднасяне на цветя пред паметника на Георги Раковски на площад „Възраждане“ в Котел, кандидатите за народни представители от „БСП за България“ отбелязаха Деня на народните будители и празник на града.

„Котел е люлката на българското Възраждане, пример за силата и стоицизма на родолюбивия дух, преодолял изпитанията на времето. Вярвам, че с общи усилия и разумни решения, градът отново може да се възроди икономически, което ще мотивира повече млади хора да останат и да се реализират в родното си място“, заяви водачът на листата на левицата Атанас Зафиров.
По думите му Котел има всички предпоставки за развитието на устойчив културно-исторически туризъм, който да върне жизнеспособността на града, създавайки нови работни места за местните хора.

Зафиров пожела на котленци да бъдат здрави и горди пазители на заветите на Софроний Врачански, Петър Берон и Георги Раковски – видни деятели за свобода и просвета.

Кандидатите за депутати от БСП – Сливен се срещнаха с членове, симпатизанти и граждани, с които обсъдиха проблемите на Котел.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ СРЕЩУ КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ В НОВА ЗАГОРА
Следваща ИЗЦЯЛО ОБНОВЕНА Е СПОРТНАТА ПЛОЩАДКА В КВАРТАЛ "РЕЧИЦА"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРЕДОТВРАТЕНА Е ЗЛОУПОТРЕБА ЗА НАД 100 000 ЛЕВА С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА ПРИ ОПЕРАЦИЯ НА ОДМВР- СЛИВЕН

Спецакция по противодействие на нарушения и престъпления, свързани с усвояване на средства от европейски фондове за развити, е проведена от ОДМВР-Сливен със съдействието на Държавен фонд „Земеделие“-София. На 7 юли

Новини Сливен

ТРИМА ПИЯНИ СА ХВАНАТИ ЗАД ВОЛАНА НА КОЛЕДА В СЛИВЕН

Трима водачи са установени да управляват след употреба на алкохол от полицейски служители в град Сливен. На 25 декември на улица “Ген. Драгомиров“ е извършена проверка на 20-годишния М.Т. от

Новини Сливен

„ТОПЛОФИКАЦИЯ“ – СЛИВЕН ВИ ПОЗДРАВЯВА С НАСТЪПВАЩИТЕ НАЙ-СВЕТЛИ И ОБИЧАНИ ПРАЗНИЦИ РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО И НОВА ГОДИНА

Нека ги посрещнем с усмивки, радост и светлина в сърцата. Да има топлина в домовете и в душите Ви, щедрост на трапезата Ви, благородство в делата Ви. В коледната нощ