КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ БСП-СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗАХА ДИМИТРОВДЕН

КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ БСП-СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗАХА ДИМИТРОВДЕН

Кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ в Сливен почетоха празника на града – Димитровден.В знак на почит и признателност те поднесоха цветя пред паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци.

По случай празника, социалистите подариха на гражданите ленти с българското знаме.

„Сливен е град с гордо минало, настояще и бъдеще. Градът е дал и ще продължи да дава много личности, оставили своя дълбок отпечатък в българската история. За съжаление,усложнената епидемиологична обстановка не ни позволи да отбележим празника по подобаващ начин. С днешната инициатива, ние от БСП, искахме да дадем на сливналии частица от нашата енергия, патриотизъм и родолюбие“, заяви водачът на листата с кандидати за народни представители Атанас Зафиров.

Кандидатите за депутати от левицата посетиха и град Шивачево, който днес също чества своя празник. Там те поднесоха цветя пред Войнишкия паметник в центъра на града и раздадоха трикольори на жителите.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Предишна ПОЗДРАВЛЕНИЕ ЗА ДИМИТРОВДЕН ОТ ЯНКО ЯНКОВ
Следваща ИВАЙЛО ВЪЛЧЕВ В СЛИВЕН:ИМАМЕ НАГЛАСАТА ДА РАБОТИМ ЗА ТОВА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО И ДА ВОДИМ ДИАЛОГ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В ЧЕТВЪРТО УЧИЛИЩЕ ДНЕС СЕ ОТКРИВА ИЗЛОЖБА С РИСУНКИ НА УЧЕНИЦИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ НЕДЕЛНИ УЧИЛИЩА В ЧУЖБИНА

На 10.06.2019 г., в 10.00 ч., в ОУ „Димитър Петров“ – Сливен ще бъде открита изложба от рисунки на ученици от българските неделни училища в чужбина – „Обич за България“.

Новини Сливен

БСП ОТКРИВА КАМПАНИЯТА СИ В ДРАМАТИЧНИЯ ТЕАТЪР НА 1 ОКТОМВРИ

БСП – Сливен ще открие кампанията си за кмет на общината, кметове на кметства и общински съветници на 1 октомври в голямата зала на Драматичен театър „Стефан Киров“. Събитието е

Новини Сливен

АПАШ ЗАДИГНА 67 ЛЕВА ОТ ТАКСИМЕТРОВ АВТОМОБИЛ

Служители на РУ-Сливен работят по кражба от таксиметров автомобил, заявена на 26 май. Неизвестен извършител е откраднал сумата от 67 лева в монети, като е проникнал през незаключена врата на