КАНДИДАТИТЕ ЗА ДЕПУТАТИ НА „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ ПОСРЕЩНАХА ОСМИ МАРТ В СЕЛО КРУШАРЕ
март 9, 2021 2777 Прегледи

КАНДИДАТИТЕ ЗА ДЕПУТАТИ НА „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ ПОСРЕЩНАХА ОСМИ МАРТ В СЕЛО КРУШАРЕ

ПП „Има Такъв Народ” отпразнува Международния ден на жената и майката в компанията на дамите от клуба за пенсионери в с. Крушаре. В началото на срещата членовете на областната структура на партията на Слави Трифонов поднесоха лалета на всички присъстващи жени, а Владимир Русев отправи приветствие по случай празника:

„Сърдечно благодаря за поканата да гостуваме във вашия клуб. Искам да ви пожелая, а чрез вас и на всички дами в България, здраве, ведро настроение и хармония в отношенията ви с близките. Едновременно с това ви благодаря за любовта и топлината, с която ни дарявате. За безусловната майчина подкрепа и солидната съпружеска опора, внасяща уют и сплотеност в семействата ни. И за всички онези усилия, които понякога остават скрити за мъжкото око, но които поддържат живи българските семейни ценности.”

Местният лидер, заедно с другите кандидати за народни представители от „Има Такъв Народ” – Пламен Пенчев и Д-р Мариела Красимирова, се представиха на домакините, след което им разясниха основните цели на партията, както и направленията в отделните сектори от експертната програма.

След това, директорката на клуба запозна гостите с дейността на дружеството, с интересите и инициативите, които развиват с общи усилия. Стана ясно, че организацията е много активна, участва в различни културни мероприятия и организира екскурзии за своите членове.

Дебатът неимоверно се насочи и към проблемите, с които жителите на Крушаре се сблъскват в своето ежедневие. Водният режим, ограничените средства, нуждата от ремонтни дейности са само част от проблемите, с които местното население се бори.

Владимир Русев обърна особено внимание върху приоритетите на партията в сферата на администрацията, електронното управление и социалната политика: „ Искаме засилване на участието на гражданите в управлението.”

На свой ред, Пламен Пенчев произнесе емоционално слово и върна жителите на Крушаре назад във времето, като наблегна на важната роля на селото и въобще на малките населени места, които са били в основата на икономическото развитие на страната ни:

„Много от селата днес са обезлюдени, младите са в чужбина, там раждат вашите внуци и единствения начин за контакт с тях е чрез камерата на мобилното устройство. Това е тъжно. Вярвам, че ако имаме възможност да реализираме и малка част от нашата програма за справяне с демографската криза и подпомагане на младите семейства, ще имаме шанс да върнем много от вашите роднини при вас, тук, в България”.

„Идваме за втори път в Крушаре и отново се чувстваме пълноценни и щастливи тук, затова отсега още се уговаряме и за нова среща с вас.”, завърши Русев.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ДРОГИРАНА ЖЕНА Е ЗАЛОВЕНА ЗАД ВОЛАНА НА ПЕЖО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОВЕДЕ СЕ ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ

С въпроси от различен характер беше запознат кметът Стефан Радев по време на днешния приемен ден. Граждани се обърнаха за съдействие по служебни въпроси. Кметът беше запознат също с обществени

Новини Сливен

ОЩЕ БОЛНИ БЯХА ДИАГНОСТИЦИРАНИ В ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА В СЛИВЕН

Още двама служители от персонала и един потребител от Дома за стари хора са диагностицирани с COVID-19.  С тях регистрираното преди близо седмица огнище на инфекцията обхвана 49 домуващи и 12 души

Новини Сливен

ТАМ, КЪДЕТО ИМА И ЕДИН БЪЛГАРИН, ИМА И ТАКЪВ НАРОД

На 21.05 в район Тараклия, Молдова се проведоха чествания по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. За участие