И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН
април 9, 2021 2440 Прегледи

И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН

Той доказа максимата, че и сам воинът е войн. Направи го убедително, получавайки над 3700 гласа на парламентарните избори.

Общинският съветник от Сливен Стефан Пасков влезе в предизборната битка на практика сам. Без финансиране от София, без логистика отвън, без помощ от никоя партия. На всичко отгоре Пасков бе втори, а не първи в листата на коалиция „Изправи се! Мутри вън!”.

И въпреки това месеци наред той работеше денонощно за своята кауза. Бе на крачка от чудото. Не му достигна съвсем малко.

„Искам да благодаря на всички мои приятели и познати, които дадоха гласа си за коалицията. Благодаря и на всички хора, които си направи труда да гласуват. Резултатите от вота в неделя ще видим ще видим в близкото бъдеще”, заяви пред Sliveninfo Стефан Пасков.

Днес той е изморен от неравната битка, но и обнадежден.

„Преброих си приятелите. Разбрах, че са много, а това ме прави щастлив”, заяви Стефан Пасков, който очаква своето следващо голямо предизвикателство.

 

Георги Мангинов

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН РЕМОНТИРА ПОКРИВА НА БИВШЕТО УЧИЛИЩЕ „АНТОН ИВАНОВ“
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВАМА БРАТЯ СЕ БИХА ЯКО, ПОСТРАДАХА СИНЪТ НА ЕДИНИЯ И ЖЕНАТА НА ДРУГИЯ

Двама братя се биха с мотики и камъни. Пострадали са синът на единия брат, който е откаран в болница в Търговище и съпругата на другия. Тя пък е в сливенската

Новини Сливен

ОТКРИХА НОВА МУЗИКАЛНА СТАЯ ЗА ДЕЦАТА ОТ ШКОЛАТА НА ГЕОРГИ КАЛАЙДЖИЕВ

С водосвет, отслужен от Протосингела на Сливенска митрополия отец Евгений Янакиев беше открита новата музикална стая за децата от школата на Георги Калайджиев. В новото помещение ще бъдат наредени чембало,

Новини Сливен

ДНЕС ПРИСТИГАТ БЮЛЕТИНИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ В БСП

Днес по обяд в Сливен пристигат бюлетините за първия пряк избор на председател в историята на БСП. В петък те ще бъдат разнесени по секциите, а в събота ще се