И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН
април 9, 2021 2626 Прегледи

И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН

Той доказа максимата, че и сам воинът е войн. Направи го убедително, получавайки над 3700 гласа на парламентарните избори.

Общинският съветник от Сливен Стефан Пасков влезе в предизборната битка на практика сам. Без финансиране от София, без логистика отвън, без помощ от никоя партия. На всичко отгоре Пасков бе втори, а не първи в листата на коалиция „Изправи се! Мутри вън!”.

И въпреки това месеци наред той работеше денонощно за своята кауза. Бе на крачка от чудото. Не му достигна съвсем малко.

„Искам да благодаря на всички мои приятели и познати, които дадоха гласа си за коалицията. Благодаря и на всички хора, които си направи труда да гласуват. Резултатите от вота в неделя ще видим ще видим в близкото бъдеще”, заяви пред Sliveninfo Стефан Пасков.

Днес той е изморен от неравната битка, но и обнадежден.

„Преброих си приятелите. Разбрах, че са много, а това ме прави щастлив”, заяви Стефан Пасков, който очаква своето следващо голямо предизвикателство.

 

Георги Мангинов

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН РЕМОНТИРА ПОКРИВА НА БИВШЕТО УЧИЛИЩЕ „АНТОН ИВАНОВ“
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВ КЪМ СТУДЕНТИТЕ ОТ КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ

Уважаеми студенти от Сливен, поздравявам ви с днешния празник, който символизира стремежа към знание, търсенето на отговори и нови хоризонти. Денят е на будните и любознателните. На тези, които искат,

Новини Сливен

ИМУНИЗАЦИИ СРЕЩУ COVID-19 НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЛАСТ СЛИВЕН ЗА ПЕРИОДА ОТ 10.05.2021г. ДО 16.05.2021г.

Желаещите имунизация срещу COVID-19  могат да обявят желанието си при личните лекари, които от своя страна заявяват необходимите количества за седмицата към РЗИ-Сливен. Всеки общопрактикуващ лекар получава ваксина, която да

Новини Сливен

АРЕСТ НА ЖЕНА ЗА ДРОГА

Днес в 00,55 часа екип на група „Охрана на обществения ред“ при осъществяване на патрулна дейност в град Сливен е спрял за проверка лек автомобил „Дачия“. В хода на проверката,