И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН
април 9, 2021 2338 Прегледи

И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН

Той доказа максимата, че и сам воинът е войн. Направи го убедително, получавайки над 3700 гласа на парламентарните избори.

Общинският съветник от Сливен Стефан Пасков влезе в предизборната битка на практика сам. Без финансиране от София, без логистика отвън, без помощ от никоя партия. На всичко отгоре Пасков бе втори, а не първи в листата на коалиция „Изправи се! Мутри вън!”.

И въпреки това месеци наред той работеше денонощно за своята кауза. Бе на крачка от чудото. Не му достигна съвсем малко.

„Искам да благодаря на всички мои приятели и познати, които дадоха гласа си за коалицията. Благодаря и на всички хора, които си направи труда да гласуват. Резултатите от вота в неделя ще видим ще видим в близкото бъдеще”, заяви пред Sliveninfo Стефан Пасков.

Днес той е изморен от неравната битка, но и обнадежден.

„Преброих си приятелите. Разбрах, че са много, а това ме прави щастлив”, заяви Стефан Пасков, който очаква своето следващо голямо предизвикателство.

 

Георги Мангинов

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН РЕМОНТИРА ПОКРИВА НА БИВШЕТО УЧИЛИЩЕ „АНТОН ИВАНОВ“
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕДИН БИВШ ДЕПУТАТ И НАСТОЯЩ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ИМА РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИЯ 10 АПРИЛ

Той е бивш депутат и председател на БСП в Община Сливен. Вече втори мандат Деян Дечев успешно се справя като заместник – председател на Общинския съвет в Сливен. С времето

Новини Сливен

ЗАПОЧНА ЕВРОБАЗАР – СЛИВЕН 2018

Евробазар – Сливен 2018 започна днес. Около фонтана „Кълбото“ са разположени павилиони, в които се предлага продукция на сливенски фирми и организации.. Базарът беше открит от кмета на Община Сливен

Новини Сливен

МЪЖ ОТ БУРГАС Е ХВАНАТ С МАРИХУАНА В СЛИВЕН

37-годишен мъж от град Бургас е хванат с 3 грама марихуана от полицейски патрул в град Сливен. Проверката е извършена на 6 февруари от  служители на група „Охрана на обществения