И НЕВРОЛОЗИ СЕ ВКЛЮЧВАТ В БЕЗПЛАТНИТЕ ПРЕГЛЕДИ НА ДЕЦА НА 13 АПРИЛ
03.04.2024 579 Прегледи

И НЕВРОЛОЗИ СЕ ВКЛЮЧВАТ В БЕЗПЛАТНИТЕ ПРЕГЛЕДИ НА ДЕЦА НА 13 АПРИЛ

И невролози ще се включат в безплатните прегледи на деца на 13 април. Лекарите са част от Програма „Детско здраве“, в която участват водещи специалисти от болница „Пирогов“ и лекари от Столична лекарска колегия. Те идват в Сливен по покана на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен.
Детските лекари са от специалностите УНГ, ортопедия и травматология,  урология, хирургия, кардиология, образна диагностика, гинекология  и офталмология. Екипът се допълва и с невролози. Те ще преглеждат безплатно деца от 0 до 18 г. в МБАЛ ”Д-р Иван Селимински –Сливен”-АД.
Прегледите ще се извършват на 13.04.2024 г., събота, от 9.00 ч. до 14.00 часа в сградата на МБАЛ ”Д-р Иван Селимински –Сливен”-АД , гр. Сливен,  ул. Христо Ботев №1, ет.2  в Приемно-консултативни кабинети.
Децата, които са с хронични и придружаващи заболявания, трябва да носят за прегледа цялата медицинска документация, съпровождаща заболяването.
Прегледите са насочени към деца, които към момента не са с Остри респираторни заболявания.
 Желаещите родители могат да се възползват от възможността, като предварително си запишат час през регистратурата на лечебното заведение, всеки делничен ден между 10:00 до 17:00 часа.  Телефон за контакт  044/ 611 804.
Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИНЖ. МАРИНЧО ХРИСТОВ СВИКА ОБЛАСТНАТА ЕПИЗООТИЧНА КОМИСИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

С ПАНИХИДА И МНОГОЛЮДНО ФАКЕЛНО ШЕСТВИЕ СЛИВЕН ПОЧЕТЕ АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА

Сливен отбеляза 151-годишнината от гибелта на Апостола на Свободата с панихида, отслужена в катедралния храм „Свети Димитър“, и факелно шествие на 18 февруари вечерта, съобщиха от общинския пресцентър. Под звуците

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН КАНИ ВСИЧКИ НА ОТКРИВАНЕТО НА ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА НА 2 ДЕКЕМВРИ

С откриването на двойно по-голяма ледена пързалка тази година ще бъде дадено началото на програмата за празниците в града под Сините камъни. Община Сливен кани жителите и гостите на града

Новини Сливен

АВАРИЯ ОСТАВИ СЛИВЕНСКО СЕЛО БЕЗ ВОДА

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 01.08.2018 г /сряда/ от 10. 00 ч. до 15. 00 ч. ще бъде прекъснато водоподаването на