И В „КЛУЦОХОР“ СОЦИАЛИСТИ ЗАСТАВАТ ЗАД ПЛАМЕНА ПЕТРОВА

И В „КЛУЦОХОР“ СОЦИАЛИСТИ ЗАСТАВАТ ЗАД ПЛАМЕНА ПЕТРОВА

Днес представители на листата на Българска социалдемократическа партия – Мартин Славов, Борислав Павлов и Емилия Желеваводени от кандидата за кмет Пламена Петрова се срещнаха с граждани от кв. „Клуцохор“.

След разгласата на срещата социалисти и леви симпатизанти, включително и партийни секретари на БСП, пожелаха да участват. Те поискаха да чуят лично от Пламена Петрова и от кандидатите за общински съветници как социалдемократите виждат управлението на Сливен.

Загубихме социалните идеи и силата на социализма. Уж БСП са в Общинския съвет, но не видяхме резултати за най-бедните и за децата ни. Никой не е дошъл през мандата при нас.“, заявиха в разговора те.

Един от ветераните на БСП в квартала Иван Петров заяви, че много правилно са подредени приоритетите в платформата на социалдемократите. „Наистина най-големия проблем е демографския. От него следват и икономическа криза и всичко останало. Пожелавам ви успех!“, заяви той.

Хората от БСП, присъствали на срещата обявиха, че държат първо на идеите и не искат повече да виждат как те се похабяват досега от техни кметове и общински съветници, които не се държат като социалисти и във властта, и в опозиция. „Жадуваме да видим млади и енергични хора с леви идеи в Сливен. Партийният съвет на БСП ги изолира и не ги допуска до листите и до Общинския съвет“, заявиха още те.

Пресцентър БСДП

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Предишна РУМЕН ПЕТКОВ: АБВ ПОДКРЕПЯ КОЛЬО МИЛЕВ, ЗАЩОТО НА СЛИВЕН МУ ТРЯБВА ГРЪБНАК, А НЕ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
Следваща ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОН ПОДКРЕПИ ДЕЯН ДЕЧЕВ И РУСИ НЕНЧЕВ НА ЕМОЦИОНАЛНА СРЕЩА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТКРИХА 2 ТОНА НЕЛЕГАЛНО ГОРИВО В ПОСТРОЙКА НА ПЪТЯ СЛИВЕН – БУРГАС

Митнически служители откриха 2005 литра нелегално гориво в крайпътна постройка, разположена до отбивка на главен път между Сливен и Бургас. На  23.01.2019 г., екипи на митнически мобилни групи извършват проверка

Новини Сливен

ТРИМА ДУШИ ЗАГИНАХА ПРИ ПОЖАР В СЛИВЕНСКА БОЛНИЦА

Трима души загинаха тази нощ при пожар в сливенската болница „Хаджи Димитър“. И тримата са били пациенти на COVID отделението, научи Sliveninfo. Те са били в една стая. „Съобщението за

Новини Сливен

ОТМЕНЯТ ТЪРЖЕСТВЕНАТА СЕСИЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-СЛИВЕН

Във връзка с усложнената епидемична обстановка на територията на област Сливен и въведените допълнителни противоепидемични мерки, насрочената за 25 октомври тържествена сесия на Общински съвет-Сливен, се отменя. Решениетоза това е