И В „КЛУЦОХОР“ СОЦИАЛИСТИ ЗАСТАВАТ ЗАД ПЛАМЕНА ПЕТРОВА

И В „КЛУЦОХОР“ СОЦИАЛИСТИ ЗАСТАВАТ ЗАД ПЛАМЕНА ПЕТРОВА

Днес представители на листата на Българска социалдемократическа партия – Мартин Славов, Борислав Павлов и Емилия Желеваводени от кандидата за кмет Пламена Петрова се срещнаха с граждани от кв. „Клуцохор“.

След разгласата на срещата социалисти и леви симпатизанти, включително и партийни секретари на БСП, пожелаха да участват. Те поискаха да чуят лично от Пламена Петрова и от кандидатите за общински съветници как социалдемократите виждат управлението на Сливен.

Загубихме социалните идеи и силата на социализма. Уж БСП са в Общинския съвет, но не видяхме резултати за най-бедните и за децата ни. Никой не е дошъл през мандата при нас.“, заявиха в разговора те.

Един от ветераните на БСП в квартала Иван Петров заяви, че много правилно са подредени приоритетите в платформата на социалдемократите. „Наистина най-големия проблем е демографския. От него следват и икономическа криза и всичко останало. Пожелавам ви успех!“, заяви той.

Хората от БСП, присъствали на срещата обявиха, че държат първо на идеите и не искат повече да виждат как те се похабяват досега от техни кметове и общински съветници, които не се държат като социалисти и във властта, и в опозиция. „Жадуваме да видим млади и енергични хора с леви идеи в Сливен. Партийният съвет на БСП ги изолира и не ги допуска до листите и до Общинския съвет“, заявиха още те.

Пресцентър БСДП

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Предишна РУМЕН ПЕТКОВ: АБВ ПОДКРЕПЯ КОЛЬО МИЛЕВ, ЗАЩОТО НА СЛИВЕН МУ ТРЯБВА ГРЪБНАК, А НЕ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
Следваща ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОН ПОДКРЕПИ ДЕЯН ДЕЧЕВ И РУСИ НЕНЧЕВ НА ЕМОЦИОНАЛНА СРЕЩА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВРЪЧВАТ НАГРАДАТА ЗА НАЙ-ДОБЪР ЕКО-МУЗЕЙ В СВЕТА НА КРЕПОСТ ТУИДА НА 28 ЮЛИ В ТУРЦИЯ

След като стана ясно, че Късноантичната и средновековна крепост Туида-Сливен е с две първи места в проведения Международен конкурс за еко-туризъм, организиран от Международното дружество по еко-туризъм (TIES), екипът на

Новини Сливен

ПРЕДСТОЯТ КОНСУЛТАЦИИ ЗА СЪСТАВИ НА СЕКЦИОННИТЕ ИЗБИРАТЕЛНИ КОМИСИИ В ОБЩИНА СЛИВЕН

Консултации за назначаване на съставите на секционните избирателни комисии ще се проведат на 17 април 2019 г., от 10.30 часа в зала 105 на Община Сливен. Със заповед на кмета

Новини Сливен

ПАМЕТНИКЪТ НА ХАДЖИ ДИМИТЪР И СЛИВЕНСКИТЕ ВЪЗРОЖДЕНЦИ СВЕТНА С ЦВЕТОВЕТЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ ТРИБАГРЕНИК

Паметникът на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци светна с цветовете на националния трибагреник – бяло, зелено и червено. Това се случи в четвъртък вечерта, след като служителите на фирма „Ел