И ВСЕ ПАК МОРАЛЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ
06.06.2024 345 Прегледи

И ВСЕ ПАК МОРАЛЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ

На финалната права сме в тази поредна кампания. Проведох много срещи, сигурно съм се срещнал с хиляди хора. Огромната част от тях са хора на наемния труд, пенсионери или безработни.

Отрудени, измъчени, но все още вярващи лица срещнах в моята Сливенска област. Вярата им идва от поведението на БСП-единствената партия, която не се предаде и не се продаде на българската олигархия. Въпреки непрестанните опити това да се случи.

Нашата БСП се оказа единственият лъч надежда в днешното време на покупко-продажби на политически съвести. Вярвам, че социалните послания, убедителното говорене и реалните действия са достатъчни на 9 юни социалистическата партия да получи сериозна подкрепа.

Всеки глас с №24 е глас за един по-добър живот, една по-добра сигурност, едно по-добро бъдеще за всички нас. През последните месеци и години нашата БСП се оказа атакувана и отвътре, и отвън. Най-вероятно центърът е един.

Довчерашни другари, а днес се пъчат от листите на други партии, знаейки, че по този начин късат живо месо от БСП. Не мога да приема подобно поведение и подобен морал. Няма как да си бил истински социалист, ако в този момент си изправен срещу своите доскорошни съпартийци.

За мен моралният компас сочи само една посока – БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ.

На 9 юни негово величество избирателят ще каже тежката си дума.

И все пак моралът има значение.

Деян Дечев, водач на листата на БСП в 21 МИР-Сливен

За БСП може да гласувате с бюлетина №24

Предишна ДИМИТЪР СЯРОВ: АКО ИСКАШ ТОВА, ТИ СИ СИНЯ БЪЛГАРИЯ!
Следваща МИНЧО АФУЗОВ: НА 9 ЮНИ „СОЛИДАРНА БЪЛГАРИЯ“ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА С № 9

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Вместо сироп за кашлица, аптекарката дава на гражданин разхлабително. След два дена лекарят го пита: – Кашляте ли още, господине? – Не смея и да помисля за кашлица, докторе! –

Новини Сливен

МАРИЯ ОЧКОВА ОТ СЛИВЕН ГРАБНА ПЪРВОТО МЯСТО НА МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ШАХ

С четири медала се завърнаха децата на ШАХ КЛУБ „Сините Камъни „- Сливен  от международния турнир в Нова Загора, провел се на 16 април. Василена Очкова спечели златен медал и

Новини Сливен

ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО – СЛИВЕН ПОСРЕЩА СЕДМИЦАТА НА ГОРАТА С МНОГО ИНИЦИАТИВИ И СВЪРШЕНА РАБОТА

Държавно горско стопанство Сливен стопанисва държавните горски територии, намиращи се в границите на община Сливен, която обхваща землищата на град Сливен, град Кермен и селата Бинкос, Блатец, Бяла, Въглен, Гавраилово,