ИСТИНСКИ ФУРОР ПРЕДИЗВИКА АКРОБАТИЧНОТО ШОУ „ВЪЛШЕБСТВО“ В СЛИВЕН
01.09.2022 821 Прегледи

ИСТИНСКИ ФУРОР ПРЕДИЗВИКА АКРОБАТИЧНОТО ШОУ „ВЪЛШЕБСТВО“ В СЛИВЕН

Близо тричасова програма предложи на публиката акробатичното шоу „Вълшебство“ в препълнената зала „Сливен“. Младите таланти от Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“-Сливен и гостите от Клуб по спортна акробатика „Нефтохимик 2011“ представиха спектакъл, включващ танци и сложни акробатични елементи.

Гост на събитието беше зам.-кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова. От сцената на залата тя благодари на домакините за организацията, старанието, както и за невероятното преживяване от изпълненията на участниците. Пепа Чиликова поднесе поздравителен адрес от името на кмета Стефан Радев на треньора на Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“ – Виолета Бинева. В него сливенският градоначалник поздравява всички, участвали в подготовката на празничната вечер.
„За пореден път ще зарадвате публиката, ще предизвикате фурор с невероятните си изпълнения и ще й подарите запомнящи се моменти. Пожелавам ви още много прояви, пълни зали и сцени, които да покорите! Нека аплодисментите на възторжената публика, бъдат най-голямата ви награда!“, пише още в поздравителния адрес от Стефан Радев. Сред гостите в залата бе и зам.-кметът на Ямбол и световноизвестен акробат Енчо Керязов. Той благодари за поканата и поздрави гостите и участници в акробатичното шоу. Основателят на Фондация „Енчо Керязов“, която подкрепя българските деца-таланти отбеляза също и приноса на треньора на клуба Виолета Бинева, благодарение, на който през последните години акробатиката в града се развива и надгражда.

На свой ред треньорът на сливенския клуб по акробатика благодари за високата оценка, подкрепата и доверието. Тя сподели, че каузата й е да върне славата на акробатиката и най-вече да върне световната титла в града под Сините камъни.
Програмата на „Вълшебство“ бе придружена с изпълнения на школата по народно пеене „Славейче“ и Маг Арсен – един от учениците на големия български илюзионист Астор, който почина през тази година.
Акробатичното шоу завърши с награждаване на всички участници.
Организатор е СКА „Стефан Данчев“, с подкрепата на Община Сливен и спонсори.

Предишна ЗЛАТОМИРА МОСТРОВА: "ЦЕЛТА НИ Е ИТН ДА ВЗЕМЕ МАНДАТ ОТ СЛИВЕН"
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН ЗАПОЧВА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СВЕТОФАРЪТ НА КРЪСТОВИЩЕТО НА БУЛ. „ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ“ И БУЛ. „ЦАР СИМЕОН“ НЕ РАБОТИ

Поради възникнала авария светофарът на кръстовището на булевардите „Цар Освободител“ и „Цар Симеон“ в Сливен ще работи в режим на жълта мигаща светлина. Мярката ще продължи до отстраняване на повредата.

Новини Сливен

ПОЧИТАМЕ СВЕТИТЕ МЪЧЕНИЦИ ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ И МАЙКА ИМ СОФИЯ

На 17 септември Българската православна църква почита паметта на Светите мъченици Вяра, Надежда, Любов и майка им София. Отдава се почит на добродетелите, които ни крепят – вярата, надеждата, любовта

Новини Сливен

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СЛИВЕН ЩЕ ЗАСЕДАВА В ЧЕТВЪРТЪК

Акцентите от дневния ред на заседанието на Общински съвет-Сливен бяха представени днес на пресконференция. На нея присъстваха председателят на Общинския съвет Димитър Митев, заместник-председателят Кирчо Димитров и Христо Котов, председател