ИНФЕКЦИОЗНИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ В СЛИВЕН СА ПРЕПЪЛНЕНИ
март 5, 2020 1744 Прегледи

ИНФЕКЦИОЗНИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ В СЛИВЕН СА ПРЕПЪЛНЕНИ

На поредния сутрешен брифинг пред ВМА проф. Тодор Кантарджиев и ген. Венцислав Мутафчийски изнесоха последни данни за коронавируса у нас.

Припомняме, че българско семейство, контактувало с италианци с коронавирус, в момента е под наблюдение в медицинското заведение.

„Пробите са отрицателни, като беше осъществен контрол между шест проби, които са отрицателни. Приети са 12 човека, освободени са двама, след като периодът за карантина им е изминал“, каза Мутафчийски.

„След анализ от тази сутрин, ще изпратим писмо до Министерство на здравеопазването което е ангажирано с приемането на пациенти.

Последният факс от Сливен, който е получен, сочи че има 30 легла в инфекциозното отделение на областната болница, а пациентите са 38. Наложило се е да бъдат разкрити допълнително 8 легла. Инфекциозното отделение на местната военна болница също е препълнено – от 10 легла са заети 10, допълни той.

Според него ще се наложи трансформиране на отделения.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща МЕСТНАТА КОМИСИЯ ЗА БОРБА С ТРАФИКА НА ХОРА СТАРТИРА ДЕЙНОСТИ ПО ПРЕВЕНЦИЯ НА ТРУДОВА ЕКСПЛОАТАЦИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

73-ГОДИШЕН ШОФЬОР НА НИСАН БЛЪСНА 13-ГОДИШНО МОМЧЕ ДО ФИРМА „ЕВРОМЕБЕЛ“

Момче на 13 години е пострадало при неправилно пресичане в град Сливен.  На 20 януари, около  11,40 часа, на бул.“Банско шосе“, срещу Евромебел,  лек автомобил „Нисан“, управляван от водач на

Новини Сливен

ОТКРИВАНЕ НА ДИКА АУТЛЕТ&ФИРМЕН МАГАЗИН В СЛИВЕН

На 31.10.2019 г. Е. Миролио ЕАД празнува откриването на аутлет търговски обект  ДиКа в Сливен. Новият аутлет магазин се намира на входа на централата на Е. Миролио ЕАД в Индустриалната

Новини Сливен

МАРИЯ КАБАДЖОВА – ЕДИН ОТ ТАЛАНТИТЕ НА ОДФ

Мария Кабаджова е на 11 години, учи в 5 клас в ППМГ „Добри Чинтулов”. Наскоро спечели първо място в литературния конкурс „Моята мечта за родния Сливен”, организиран от фондация „Обществен