ИНФЕКЦИОЗНИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ В СЛИВЕН СА ПРЕПЪЛНЕНИ
март 5, 2020 1904 Прегледи

ИНФЕКЦИОЗНИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ В СЛИВЕН СА ПРЕПЪЛНЕНИ

На поредния сутрешен брифинг пред ВМА проф. Тодор Кантарджиев и ген. Венцислав Мутафчийски изнесоха последни данни за коронавируса у нас.

Припомняме, че българско семейство, контактувало с италианци с коронавирус, в момента е под наблюдение в медицинското заведение.

„Пробите са отрицателни, като беше осъществен контрол между шест проби, които са отрицателни. Приети са 12 човека, освободени са двама, след като периодът за карантина им е изминал“, каза Мутафчийски.

„След анализ от тази сутрин, ще изпратим писмо до Министерство на здравеопазването което е ангажирано с приемането на пациенти.

Последният факс от Сливен, който е получен, сочи че има 30 легла в инфекциозното отделение на областната болница, а пациентите са 38. Наложило се е да бъдат разкрити допълнително 8 легла. Инфекциозното отделение на местната военна болница също е препълнено – от 10 легла са заети 10, допълни той.

Според него ще се наложи трансформиране на отделения.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща МЕСТНАТА КОМИСИЯ ЗА БОРБА С ТРАФИКА НА ХОРА СТАРТИРА ДЕЙНОСТИ ПО ПРЕВЕНЦИЯ НА ТРУДОВА ЕКСПЛОАТАЦИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАПОЧВА ПАСПОРТИЗАЦИЯ НА МОСТОВЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

В Сливен започва паспортизация на мостовете на територията на общината. Дейностите ще се извършат във връзка с изпълнение на превантивната програма за защита на населението и инфраструктурата на Община Сливен,

Новини Сливен

АГРАРНИЯТ СЕКТОР ОСИГУРЯВА 8,5 % ОТ БРУТНАТА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева и екипът й се срещнаха със селскостопански производители, ръководители и служители в структурите на министерството в област Сливен. Събитието се състоя на

Новини Сливен

ДНЕС И УТРЕ СЪБИРАТ ИДЕИ ЗА ОБНОВЯВАНЕ ВХОДА НА ГРАДСКАТА ГРАДИНА В СЛИВЕН

Национална художествена гимназия „Димитър Добрович” постави началото на инициатива по обновяване на Постамента и околното пространство на входа на Градския парк като част от проекта „_The Spot” . Бяха събрани