ИНСТИТУЦИИТЕ РЕАГИРАХА СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА SLIVENINFO
12.12.2023 3189 Прегледи

ИНСТИТУЦИИТЕ РЕАГИРАХА СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА SLIVENINFO

Бърза реакция на институциите в Сливен след публикация на Sliveninfo. Вече е забранено спирането на бул. „Илинденско въстание“, непосредствено преди новото кръгово кръстовище в кв. „Заимов“. Поставен е знак за забрана.

Реакцията на община Сливен и полицията идват след сигнал от юристката Магдалена Данчева, който бе публикуван в Sliveninfo. Паркирането на коли до бл. № 74 беше предпоставка за пътни произшествия.

„Благодарна съм на институциите за бързата реакция“, каза Магдалена Данчева.

Предишна ЕДНА ЛЕГЕНДАРНА УЧИТЕЛКА НА 90
Следваща СЕРИЕН КРАДЕЦ Е ЗАДЪРЖАН В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШЕСТИ БЕЗПЛАТЕН КАСТРАЦИОНЕН МАРАТОН В СЛИВЕН

Екип от висококвалифицирани ветеринарни лекари и техници от ASNI пристига отново в Сливен. Те ще осъществят 6-та поредна безплатна кампания за кастрация на домашни любимци, дворни кучета и котки и

Новини Сливен

НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ КОЛЬО МИЛЕВ ОТКРИ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В СУ „ЙОРДАН ЙОВКОВ“

С много усмивки и огромно вълнение започна новата учебна година в Средно Училище “Йордан Йовков“ в Сливен. Официален гост на събитието бе народният представител Кольо Милев. Той благодари за поканата

Новини Сливен

Д-Р АНТОАН КАРАЗАПРЯНОВ: БОЛКИТЕ В ГРЪБНАКА ПРЕЗ ЛЯТОТО МОЖЕ ДА СА ОТ КЛИМАТИЦИ И ПРЕСТОЙ НА ТЕЧЕНИЕ

В това интервю със специалиста по неврология, мануална медицина и доплерова невросонография д-р Антоан Каразапрянов ще обсъдим актуални теми в тези области, по които често  получаваме въпроси от наши читатели.