ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ПРЕДЛАГА ДЕТСКИЯ КОМПЛЕКС В СЛИВЕН ДА НОСИ ИМЕТО НА АКАД. МЕТОДИЙ ГРИГОРОВ

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ПРЕДЛАГА ДЕТСКИЯ КОМПЛЕКС В СЛИВЕН ДА НОСИ ИМЕТО НА АКАД. МЕТОДИЙ ГРИГОРОВ

Предложение Детския комплекс да носи името на акад. Методий Григоров е входирано в деловодството на Община Сливен. То е подготвено от инициативен комитет от бивши хористи, сподвижници и приятели на маестрото.

„Град Сливен има славно минало, но има и славно настояще, което трябва да съхраним за поколенията след нас! Инициативен комитет от бивши хористи, сподвижници и приятели на маестро Методий Григоров, подготви предложение за промяна в наименованието на Центъра за подкрепа за личностно развитие – детски комплекс – Академик Методий Григоров – Сливен/бивш Пионерски дом/, входирано в деловодството на Община Сливен“, посочват организаторите на инициативата.

Инициативният комитет призовава всички бивши хористи от хоровата школа на маестро Методий Григоров в Сливен и всички, докоснали се до всеобхватната му, всеотдайна и родолюбива дейност в името на музиката и духовността да го подкрепят на e-mail kmet@sliven.bg ,за да не бъдат забравени името и делата му.

 

Дарик

 

Предишна БЧК УДЪЛЖАВА С ДВА ДНИ РАЗДАВАНЕТО НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ
Следваща СТАНОВИЩЕ ПО ПОВОД МЕДИЙНИ ПУБЛИКАЦИИ ЗА СЛУЧАЙ С 64-ГОДИШНА ЖЕНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗИМНА ПРИКАЗКА ТАЗИ СУТРИН В СЛИВЕН

Истинска зимна приказка е Сливен тази сутрин. Толкова сняг рядко пада в града. Основните пътни артерии са проходими, но в по-малките улици движението е силно затруднено, а някъде и невъзможно.

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА В ТВЪРДИЦА ИЗЗЕ КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ

Три мастербокса с контрабандни цигари са иззети от полицията в Твърдица. Контрабандната стока е хваната при операция по линия „Акцизи“. На 11 март в град Шивачево е спрян за проверка

Новини Сливен

ОБРЪЩЕНИЕ НА Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА КЪМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Уважаеми приятели, обръщам се към вас лично, по човешки, но и като лекар и политик. Вие сте моето ежедневие и моя непрекъсната отговорност. Помагам на всеки с убеждението, че хората