инж.СЕВДАЛИН РАШЕВ ОСТАВА УПРАВИТЕЛ НА ВиК-СЛИВЕН
юли 15, 2022 1025 Прегледи

инж.СЕВДАЛИН РАШЕВ ОСТАВА УПРАВИТЕЛ НА ВиК-СЛИВЕН

Инж. Севдалин Рашев остава управител на ВиК – Сливен, научи Sliveninfo. Общото събрание на водното дружество, планирано за 11 часа днес, не се състоя. Като първа точка бе предвидено смяната на управителя, а като втора – избор на нов. Участниците в общото събрание обаче, не дойдоха и то не се състоя.

От управата на ВиК-Сливен казаха пред Sliveninfo, че инж. Севдалин Рашев днес е бил на работно посещение в Твърдица, а по-късно се е занимавал с текущите дела по водния проект на Сливен.

Предишна СЛИВЕН ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ С ВЪЗПОМЕНАТЕЛНА ЦЕРЕМОНИЯ 185 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ
Следваща 13 КРАВИ СТАВАТ ЧАСТ ОТ ВИДОВОТО РАЗНООБРАЗИЕ НА ПП"СИНИТЕ КАМЪНИ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ХВАНАХА 100 КГ. НЕЛЕГАЛЕН ТЮТЮН НА ЖЕНА ОТ РОДА ЧЕРКЕЗОВИ

100 кг. нелегален тютюн е открит в складово помещение, което се намира в двора на бившия завод „Светлина“, научи Sliveninfo. Стоката е на 28-годишна жена с инициали П.Ч., съобщават от

Новини Сливен

ОТ ДНЕС СЛИВЕН ОСТАВА БЕЗ ТОПЛА ВОДА ЗА МЕСЕЦ

От днес започна спирането на топлата вода в Сливен, съобщиха от Топлофикация. То се налага заради планов ремонт, който ще продължи 30 дни.

Новини Сливен

ЕКСПЕРТИ НАПРАВИХА ОЦЕНКА НА РАДИАЦИОННИЯ РИСК В СЛИВЕН

Експерти направиха анализ и оценка на радиационния риск след закриването на урановия рудник в близост до вилната зона в Сливен. Това стана по настояване на областния управител Чавдар Божурски в