ИНЖ. ПАВЛИН КОСТОВ: ЗА „ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН“ ВСЕКИ КЛИЕНТ Е ВАЖЕН!

ИНЖ. ПАВЛИН КОСТОВ: ЗА „ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН“ ВСЕКИ КЛИЕНТ Е ВАЖЕН!

Инж. Костов, само преди дни съобщихте, че отново стартирате кампанията по подписването на индивидуални договори. Разкажете ни повече за нея.

За поредна година даваме възможност на абонатите си да сключат индивидуални договори с нас и да се възползват от отстъпките, които предлагаме за парно и топла вода. Договорите важат до м. април 2021 г. Абонатите с индивидуален договор ще се възползват от пределна цена за отопление от 1.20 лева на отопляем обем, който ще бъде на базата на площта на цялото жилище. Предвиждаме и 8% допълнителна отстъпка от начислената месечна сметка за редовните платци и за клиентите на индивидуални топломери.

Тази година още повече улеснихме подписването на договорите, като вече сключването може да се извърши и по имейл. Необходимо е само да се изтегли формата на типовия договор от нашия сайт, да се попълнят данните и подпише бланката. След това абонатът може да ни го изпрати на електронната ни поща.

Наблюдаваме тенденция за увеличаване на желаещите да сключат индивидуални договори с нас, което е и причината отново да стартираме тази кампания. За нас всеки клиент и неговото мнение е важен.

 

На какво се дължат добрите резултати и стабилните позиции на Топлофикация Сливен?

Добрите резултати и стабилността на енергийния пазар, който има Топлофикация Сливен, е вследствие на екипната работа между всички служители. Всекидневно се стремим да надграждаме постигнатото до тук. Работим за развитието и модернизирането на Предприятието. Стремим се да поддържаме високи стандарти на обслужване.

От екологична гледна точка, ние работим за това да произвеждаме екологична енергия. Това става възможно заради допълването на енергийния ни микс с биогорива и RDF. В бъдеще мислим изцяло да заменим въглищата с природен газ и да продължим използването на биомасата и RDF горивото.

Нашите дългосрочни цели са да продължаваме да затвърждаваме стабилните ни позиции на енергийния пазар, изпълнение на високите екологични стандарти за работа и добрите взаимоотношения с абонатите ни. Ще продължаваме да се допитваме до мнението на клиентите си за качеството на услугите и обслужването. Ние искаме да се развиваме като  модерно Предприятие.

 

Как подобрявате обслужването на клиентите?

Нашият стремеж винаги е да обслужваме нашите клиенти бързо и точно. При проблем веднага да се отзовем и да го отстраним. Най-важно за нас е да предоставяме различни канали за комуникация с абонатите си, за да може лесно те да получат необходима информация и да отговорим на въпросите, свързани с дейността ни. Целим още от първия контакт с нас да надхвърлим техните очаквания. Тук ми позволете да припомня, че на нашия национален номер 0700 89 030 може да се обърнете към нас за всичко, което е свързано с парното и топлата вода. Информираме по мейла абонатите, които са ни предоставили техните лични интернет адреси. Въведохме и услугата електронна фактура, която е още едно улеснение за клиентите ни и разбира се, поредното наше екологично решение.

 

Какъв е Вашият личен принос за развитието на Топлофикация Сливен?

Не съм сигурен доколко е добре човек да си прави сам оценка, но след като задавате така въпроса, ще се опитам да отговоря накратко. Смятам, че съм изградил не само колегиални, но и приятелски отношения с целия екип. В работата

успехите се постигат с общи усилия и споделен ангажимент към целите на Предприятието.

 

 

Предишна ДВАМА ДУШИ ЗАГИНАХА ПРИ СБЛЪСЪК МЕЖДУ СЛИВЕНСКИ БУС И ТИР ОТ УКРАЙНА
Следваща ТРИ СА ЖЕРТВИТЕ И 12 РАНЕНИТЕ ПРИ ТРАГЕДИЯТА СЪС СЛИВЕНСКИЯ БУС

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

УЧАСТВАЙТЕ В НОВИЯ НИ КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА „ДОМАШНОТО ОГНИЩЕ“

Скъпи рисуващи приятели, както добре знаете, Община Котел винаги се стреми да ви изненадва с интересни и забавни конкурси. След успеха на миналогодишния ни конкурс за рисунка, на тема: „Иконата

Новини Сливен

МУЗИКАЛЕН СЛИВЕН ПРАЗНУВА

С галаконцерт на сливенските симфоници бяха открити майските дни на културата „Сливенски огньове“ С празничен концерт Сливенският симфоничен оркестър отбеляза 90 години от своето създаване през май 1933 година, под

Новини Сливен

Д-Р ВАСИСЛАВ ПЕТРОВ ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ В БОЛНИЦАТА С ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК

Изпълнителният директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен – д-р Васислав  Петров, поздравява всички специалисти по здравни грижи в болницата с професионалния им празник. 12 май се отбелязва като Международен ден