ИНЖ. МАРИНЧО ХРИСТОВ ПРЕДСТАВИ КАНДИДАТЪТ ЗА КМЕТ НА СЕЛО ГАВРАИЛОВО
23.10.2023 820 Прегледи

ИНЖ. МАРИНЧО ХРИСТОВ ПРЕДСТАВИ КАНДИДАТЪТ ЗА КМЕТ НА СЕЛО ГАВРАИЛОВО

През изминалата събота кандидатът за кмет от Коалиция „Продължаваме промяната –Демократична България“ инж. Маринчо Христов се срещна с жители на сливенското село Гавраилово, пред които представи кандидата за кмет на селото инж. Теньо Божеков и част от кандидатите за общински съветници от същата коалиция.

Пред хората събрали се в залата на местното кино, инж. Божеков представи своята програма за управление и развитие и своето виждане за бъдещето на сливенското село.

„ Гавраилово ще бъде с подобрена инфраструктура, обновено улично осветление и уредено сметосъбиране. Ще направя всичко по силите си, предприятията на територията на селото да заработят отново, а сградата на църквата да бъде реновирана.“ каза Теньо Божеков, по време на представянето на заложените приоритети в управленската му програма.

„Промяната на с. Гавраилово ще се случи с ваша помощ и с вашите идеи.“ добави той пред присъстващите и сподели опита, който има от годините прекарани в САЩ.

Кандидатът за кмет на община Сливен инж. Маринчо Христов изказа своята подкрепа за кандидатурата на младия инженер и предприемач, и подчерта, че Гавраилово ще има млад, деен и достоен кмет.

По време на срещата, много жители поискаха да се чуе техния глас по съществени проблеми, два от които касаят учениците, пътуващи с автобуси до учебни заведения в града.

Първият е, че децата често са принудени да си заплащат билетите в посока Сливен-Гавраилово независимо, че имат закупени ученически пътни карти.

Другият проблем е, че в междуградските автобуси, учениците често са обект на атаки от представители на ромската общност, които няма как да бъдат предотвратени по време на пътуването.

Родителите поискаха от кандидата за кмет да бъде осигурено засилено полицейско присъствие и предложиха решение за проблема с ученическите карти за пътуване, базирано на опита на други общини.

Срещата с жителите на село Гавраилово приключи с бурни аплодисменти за кандидата за кмет Теньо Божеков и представителите на Коалиция „ПП-ДБ“.

Предишна ШОФЬОР НА ОПЕЛ ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА
Следваща ЮБИЛЕЕН КОНЦЕРТ - СПЕКТАКЪЛ НА КЛУБ ЗА НАРОДНИ ТАНЦИ "БАЛИГА" В ГРАД НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АДВ. ПЕТЪР ШИДЕРОВ ПОДКРЕПИ КАНДИДАТА ЗА КМЕТ НА ПП – ДБ МАРИЧНО ХРИСТОВ

Кандидатът за кмет на ПП -ДБ Маринчо Христов започна кампанията си с летящ старт. Той получи подкрепа от известния сливенски адвокат Петър Шидеров, който е и не по-малко известен земеделски

Новини Сливен

УЧЕНИЦИ ОТ ППМГ – СЛИВЕН БЯХА ОТЛИЧЕНИ В МЛАДЕЖКАТА КОСМИЧЕСКА ПРОГРАМА SPACE CAMP TURKEY

Ученици от Природо-математическата гимназия „Дообри Чинтулов“ в Сливен бяха отличени в младежката космическа програма Space Camp Turkey, съобщиха от учебното заведение. От учебно-тренировъчния космически лагер, изграден по модел на NASA

Новини Сливен

СЕКТОР „БДС“ – СЛИВЕН ВЪЗОБНОВИ ОРГАНИЗИРАНИЯ ПРИЕМ НА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ПОДМЯНА НА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ

530 заявления за подмяна на лични документи са приети от мобилни екипи на сектор „БДС-Сливен след възобновяване на организирания прием. Услугата беше временно преустановена поради въведеното извънредно положение в страната