ИНЖ.КОСТОВ, ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН: С ОБЩИ УСИЛИЯ В ТЕЗИ ТРУДНИ ВРЕМЕНА ИЗГОТВЯМЕ БЪРЗО И КОРЕКТНО ФАКТУРИТЕ
март 10, 2021 683 Прегледи

ИНЖ.КОСТОВ, ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН: С ОБЩИ УСИЛИЯ В ТЕЗИ ТРУДНИ ВРЕМЕНА ИЗГОТВЯМЕ БЪРЗО И КОРЕКТНО ФАКТУРИТЕ

„Благодаря на всички потребители на услугите на Топлофикация Сливен, които правят самоотчет и съвестно подават електронно показанията на техните уреди чрез специалния модул в нашата интернет страница“ обърна се към абонатите на Топлофикация Сливен изпълнителният директор инж. Павлин Костов.

Думите му идват в резултат на това, че от началото на отоплителния сезон Топлофикация Сливен въведе нова форма за отчет на индивидуалните разпределители, както и на водомерите на техните клиенти. От няколко месеца експертите на дружеството приканят абонатите да подават всеки месец показанията на уредите си по електронен път.

„Във време на пандемия, когато трябва да спазваме социална дистанция и е препоръчително да не създаваме поводи за струпвания, решихме да разработим модул за самоотчет. С новата функция на нашата интернет страницане само улесняваме потребителите, а едновременно с тях и нашите служители, които извършват и анализират данните от отчетите, за да изготвят коректно фактурите за месечното потребление на всеки абонат. С общи усилия в тези трудни времена изготвяме бързо и коректно фактурите. “ коментира инж. Костов.

Директорът напомни, че за да извърши индивидуално отчета на уредите в жилището си, абонатът трябва да попълни празните полета в модул „Самоотчет“ на интернет страницата на Топлофикация Сливен.

„При натискане на бутон „Самоотчет“ биваме препратени към страница, където трябва да попълним абонатен номер, и данни за уредите във всяко едно помещение – номер на уреда, показание на уреда, помещение, в което е монтиран.Цялата процедура е много бърза и улеснена. Искам да обърна внимание, че при разпределителите на радиаторите актуалната стойност за потреблението е изписана само с цифри, а при водомерите се записват само черните цифри, които показват изразходваните кубици.“ обясни инж. Костов за абонатите, които все още не са се възползвали от възможността за подаване на самоотчет по електронен път, като ги прикани да го направят през настоящия месец.

„Процедурата е лесна и отнема само няколко минути“ каза инж. Костов.

 

Предишна ЗАПОЧВА ИМУНИЗАЦИЯТА НА РЕГИСТРИРАНИТЕ В НАЦИОНАЛНИЯ ПОРТАЛ ЗА ВАКСИНИРАНЕ
Следваща ЧАВДАР БОЖУРСКИ СВИКВА ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ КРИЗИСЕН ЩАБ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯТА ПРОФ. ИВАН РУСЕВ СРЕД НОВОИЗБРАНИТЕ ЧЛЕН – КОРЕСПОНДЕНТИ НА БАН

След събрание на академиците към БАН за подбор на нови член-кореспонденти в три области , сред които хуманитарни и обществени науки, вчера бе избран проф. д-р ист. н. Иван Русев. Това е поредното и напълно заслужено признание за

Новини Сливен

ТРЕТО УЧИЛИЩЕ СТАНА ЗОНАЛЕН ШАМПИОН ПО ФУТБОЛ

Триумф на Трето училище „Д-р Иван Селимински“ – Сливен. Младите футболисти на школото станаха зонални шампиони по футбол. На финалите в неделя нашите момчета победиха първо Ямбол с 6:0, а

Новини Сливен

ПОВЕЧЕ ИЗЛЕКУВАНИ И ПО-МАЛКО ЗАБОЛЕЛИ ОТ COVID-19 ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

271 са новите случаи на коронавирус в община Сливен за седмица – от 5 до 11 април. Излекувани са 406 пациенти, а починалите са 23. Активните случаи са 879. За