ИНЖ. КОСТОВ, ДИРЕКТОР НА ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН: СПАЗВАМЕ ВСИЧКИ МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА КЛИЕНТИТЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ НИ ПО ВРЕМЕ НА ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА
юли 13, 2020 696 Прегледи

ИНЖ. КОСТОВ, ДИРЕКТОР НА ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН: СПАЗВАМЕ ВСИЧКИ МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА КЛИЕНТИТЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ НИ ПО ВРЕМЕ НА ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА

Инж. Костов, предприемате ли допълнителни мерки във връзка с удължената епидемичната обстановка в страната?

Разбира се! Топлофикация Сливен е голямо и отговорно предприятие, в което работят доста служители и ние сме загрижени за тяхното здраве и безопасност. За нас винаги е било приоритет да предоставим необходимите условия за работа, особено сега, когато се намираме в условията на пандемия.

Независимо, че бе отменено извънредното положение, при нас продължават да се спазват всички необходими мерки за безопасност. За по-голямо удобство на клиентите си, предоставихме възможността сами да отчитат уредите и водомерите си. На сайта ни е качена формата за самоотчет, на която сами могат да дават показанията от уредите.

На националния телефонен номер 0700 89 030 могат да ни потърсят за всички въпроси, които имат, свързани с услугите, които им предоставяме. Нашите служители ще отговорят на всички тях по телефон и ще им бъде предоставена търсената от тях информация.

 

В условията на извънредното положение как успяхте да осигурите нормалното функциониране на Топлофикация Сливен?

Още в началото на извънредното положение създадохме необходимата организация, за да може Предприятието да продължи да работи нормално. Тези два месеца бяха доста трудни за нас, защото попаднахме в безпрецедентна ситуация. Никой не очакваше, че може това да ни се случи. С много усилия и екипна работа обаче не спряхме дейността си, защото ние ясно осъзнаваме нашата обществена отговорност към абонатите си. Не можехме да допуснем в тази сложна за всички обстановка да оставим клиентите си без парно и топла вода.

Преустановихме посещението на инкасатори на домовете във връзка с извършване на услуги по вътрешните инсталации и монтажи на електронни разпределители и водомери. Въведохме работно време от 9.00 ч. до 17.30 ч. на нашия информационен център, като в него обслужвахме само клиенти на каса, при въведен режим на единично пропускане в офиса и стриктно спазване на санитарно-хигиенните изисквания.

 

Имаше ли промяна в планираните ремонтни дейности?

Наложи се малко да ги отложим, но успяхме бързо да организираме новия график. През юни месец извършихме годишния ремонт на съоръженията на Топлофикацията. Тук искам отново да благодаря на всички наши абонати, които останаха през този период без топла вода, за проявеното търпение и разбиране.

 

Създадоха ли неудобство в абонатите Ви промените в работата на Топлофикацията?

Смятам, че не. Дори напротив, може би улеснихме абонатите си както в отчитането на показанията на уредите, така и в начина на плащане. Ние предоставихме възможност за плащане на сметките и по електронен път, чрез системата на e-рay или по банков път.

Направихме оптималното в тази ситуация, за да опазим здравето както на служителите ни, така и на клиентите ни. В същото време сведохме до минимум неудобствата на всички.

Срещнахме разбираме от двете страни, което беше едно облекчение за нас. Това ни помогна да успеем да продължим да работим, за да предоставяме услугите парно и топла вода по време на извънредното положение, което се застъпи с края на отоплителния сезон, до домовете на хората, до здравните заведения и училищата. Ще продължаваме да изпълняваме нашия обществен и професионален дълг да гарантираме подаването на услугите си на нашите клиенти.

 

Предишна 80 КМ/Ч ДОСТИГНА СКОРОСТТА НА ВЯТЪРА В СЛИВЕН
Следваща ЗАПОЧВА НАБИРАНЕТО НА ПРОЕКТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ ОТ ОБЩИНСКИ ФОНД "КУЛТУРА" - СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИСОКА ОЦЕНКА ЗА РАБОТАТА НА ОДМВР – СЛИВЕН ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА ГОДИНА

Днес Областната дирекция на МВР в Сливен отчете дейността си през изминалата 2019 година. От страна на ръководството на Министерство на вътрешните работи присъства заместник-главният секретар на МВР главен комисар

Новини Сливен

В ОБЛАСТ СЛИВЕН НЯМА ДА СЕ „ВАДЯТ“ ПЪТИЩА ОТ РЕПУБЛИКАНСКАТА МРЕЖА

Четирите общини в област Сливен нямат искания за промяна в действащата схема на републиканската пътна мрежа на територията на областта, за която се плаща винетна такса. Към момента не е

Новини Сливен

ЗАПОЧНА САНИРАНЕТО НА БЛОК 9 НА УЛИЦА „ШЕСТИ СЕПТЕМВРИ“ В СЛИВЕН

Санирането на 51-я, последен блок от Националната програма за енергийна ефективност започна днес. Официалният старт на строителните дейности даде кметът Стефан Радев, който сподели пред жителите на блока, че се