ИНЖ. ДИМЧО РАДЕВ: ГОРАТА Е ПРИРОДЕН ДАР, НО БЕЗ ГРИЖИ НЕ БИ МОГЛА ДА СЪЩЕСТВУВА
29.03.2024 796 Прегледи

ИНЖ. ДИМЧО РАДЕВ: ГОРАТА Е ПРИРОДЕН ДАР, НО БЕЗ ГРИЖИ НЕ БИ МОГЛА ДА СЪЩЕСТВУВА

Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г.

Уважаеми лесовъди, работници и служители в държавните ловни и горски стопанства,

Уважаеми колеги,

Скъпи приятели на българската гора,

Приемете искрените ми поздравления по случай професионалния празник на лесовъда СЕДМИЦА НА ГОРАТА!

Българската гора е не само безценно национално богатство, тя е част от националната ни памет и идентичност. Поколения лесовъди, за които гората е не само професионална, но и лична съдба, с достойнство, обич и всеотдайност работят усърдно за нейното успешно съхраняване и развитие. Защото гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува.

Неслучайно мотото на тазгодишния празник е Гората e живот и обща отговорност. Нека всички заедно положим усилия за опазването ѝ и да предадем на децата си любовта към природата и грижата за нея.

С благодарност за професионализма, на всички лесовъди и горски служители желая много здраве, нестихващ ентусиазъм и удовлетворение от добре свършената работа!

Честит празник!

 

инж. Димчо Радев

Директор на ЮИДП ДП гр. Сливен

Предишна УЧЕНИЦИТЕ ОТ ЕЗИКОВАТА ГИМНАЗИЯ С КАРНАВАЛ ПО ЛАРГОТО В СЛИВЕН
Следваща ПОДГОТВЯТ ДИГИТАЛНА ИЗЛОЖБА В ОБНОВЕНИТЕ ПРОСТРАНСТВА НА ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ „ДИМИТЪР ДОБРОВИЧ“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ: АКО БЮДЖЕТЪТ ЗА 2024 Г. НЕ БЪДЕ ПРИЕТ, ДЕЙНОСТТА НА ОБЩИНАТА ЩЕ БЪДЕ ОГРАНИЧЕНА

„Оптимист съм и винаги вярвам в здравия разум у хората, още повече в тези, обвързани политически и партийно. Ще бъде много неприятно, ако бюджетът за 2024 г. не бъде приет“.

Новини Сливен

ГРЪМОТЕВИЦИ И ДЪЖД В СЛИВЕН

Часове преди изборите в Сливен започна да вали силно, чуват се и гръмотевици. Според прогнозите така ще бъде и в неделя. Предупрежденията „жълт“ и „оранжев“ код за опасни валежи в

Новини Сливен

МЪЖ Е ЗАДЪРЖАН ЗА ПОБОЙ НА ЖЕНА

В РУ-Котел е образувано досъдебно производство за причиняване на телесна повреда. На 3 февруари 59-годишна жена от кв.“Запад“ в село Градец е заявила, че на 2 февруари 33-годишният Б.К., от