ИНВЕСТИТОР ЩЕ ИЗГРАЖДА ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА ЗА ПЕЛЕТИ В ГРАД КЕРМЕН
май 8, 2020 2298 Прегледи

ИНВЕСТИТОР ЩЕ ИЗГРАЖДА ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА ЗА ПЕЛЕТИ В ГРАД КЕРМЕН

ТД „ПОЛИКАРД” ЕООД има следното инвестиционно предложение: „Производствена база за пелети” в УПИ VI-598, кв. 93 по кадастралния и регулационен план на гр. Кермен, община Сливен.

Инвестиционното предложение е ново и предвижда изграждане на „Производствена база за пелети” в УПИ VI-598, кв. 93 по кадастралния и регулационен план на гр. Кермен, община Сливен.

Изграждането на производствената база за дървени брикети ще бъде в метално хале със застроена площ 700м2. В него ще бъде монтирана една производствена линия за брикети и една за пилети.

Като суровина ще се използват отпадъци от дървопреработващи предприятия и технологична дървесина.

За реализирането на новото инвестиционно предложение се предвижда изработване по собствена конструктивна документация и монтаж на ново оборудване, което ще осигурява безотпадъчна техология и оптимизация на производствения процес.

Предишна ЯМБОЛ НАСТИГА СЛИВЕН ПО БРОЙ НА ЗАРАЗЕНИТЕ
Следваща УЧЕНИК Е СЪС СЧУПЕН НОС СЛЕД БОЙ В СЛИВЕНСКИЯ КВАРТАЛ "ДРУЖБА"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

90 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

8082 са пациентите с COVID-19, които се лекуват в болница, с 278 повече за денонощие. В интензивни отделения са още 61 души, общият им брой е 670. Новите случаи са 4008,

Новини Сливен

98 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

3 568 са новите случаи на коронавирус, установени при направени 9 093 PCR теста, показват данните в Единния информационен портал. Общият брой на потвърдените случаи става 136 628, от които

Новини Сливен

 В СЛИВЕН СЕ ПРОВЕЖДА ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО СПОРТНА АКРОБАТИКА

Сливен е домакин на Държавното първенство по спортна акробатикa, което започна на 29 юни и ще приключи днес. В спортна зала „Васил Левски“ участват състезатели от 20 клуба в страната.