ИНВАЛИД ОТ СЛИВЕН ПРЕСТОЯ 50 ЧАСА В ШАХТА НА УЛИЦА „МУР”
08.01.2023 3648 Прегледи

ИНВАЛИД ОТ СЛИВЕН ПРЕСТОЯ 50 ЧАСА В ШАХТА НА УЛИЦА „МУР”

Пожарникари от Сливен спасиха 60-годишен мъж, паднал в шахта. След инцидента той е приет в болница в тежко състояние. Вчера сутринта пожарникари получават сигнал за бедстващ мъж в центъра на града, предава bTV.

Sliveninfo научи, че драмата се е разиграла на ул. „Мур” № 21, където мъжът е паднал в шахта на собствения си гараж. Мъжът е паднал без количката си в четвъртък, а е спасен в събота.

Оказва се, че той е в неравностойно положение, който се придвижва с количка.

„Заварихме човек в шахта с дълбочина около 1,50 м вътре, с отвор на тази шахта около 50 см. С лопати разширихме отвора и изкарахме пострадалия. Той беше в неадекватно състояние, вероятно е паднал вътре“, каза инспектор Пламен Димов, ПБЗН – Сливен.

Мъжът е прекарал в шахтата поне две-три денонощия, преди съседи да чуят виковете му.

Къщата на 60-годишния инвалид изгоряла преди две години и живее в гаража. Съседите направили подписка, но той отказвал да влезе в социален дом.

Пострадалият има близки, които не го посещават. Мъжът е приет в областната болница, но след изписването ще бъде върнат отново в гаража.

Снимки: Sliveninfo

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ДЕПУТАТЪТ ДЕЯН ДЕЧЕВ ЩЕ ПРИЕМА ГРАЖДАНИ В СЛИВЕН В ПОНЕДЕЛНИК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОВЕДЕ СЕ ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ

Жители на община Сливен поставяха днес въпроси от различно естество в приемния ден на кмета Стефан Радев. От сливенския градоначалник беше потърсено съдействие за служебни въпроси, проблеми в инфраструктурата и

Новини Сливен

СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗА 102 ГОДИНИ ОТ СМЪРТТА НА ПАНАЙОТ ХИТОВ

Вчера се навършиха 102 години от смъртта на сливенския войвода Панайот Хитов. По този повод цветя на признателност пред паметника му в Сливен поднесоха заместник-кметът Пепа Чиликова, председателят на общинския

Новини Сливен

В СЛИВЕН ХВАНАХА НЕПРАВОСПОСОБЕН ВОДАЧ НА МЕРЦЕДЕС

Пътни полицаи са установили неправоспособен водач, който вече има наложено наказание за управление на МПС. Проверката е извършена при ежедневния контрол по пътна безопасност в град Сливен. На 15 декември,