ИНВАЛИД ОТ СЛИВЕН ПРЕСТОЯ 50 ЧАСА В ШАХТА НА УЛИЦА „МУР”
януари 8, 2023 3276 Прегледи

ИНВАЛИД ОТ СЛИВЕН ПРЕСТОЯ 50 ЧАСА В ШАХТА НА УЛИЦА „МУР”

Пожарникари от Сливен спасиха 60-годишен мъж, паднал в шахта. След инцидента той е приет в болница в тежко състояние. Вчера сутринта пожарникари получават сигнал за бедстващ мъж в центъра на града, предава bTV.

Sliveninfo научи, че драмата се е разиграла на ул. „Мур” № 21, където мъжът е паднал в шахта на собствения си гараж. Мъжът е паднал без количката си в четвъртък, а е спасен в събота.

Оказва се, че той е в неравностойно положение, който се придвижва с количка.

„Заварихме човек в шахта с дълбочина около 1,50 м вътре, с отвор на тази шахта около 50 см. С лопати разширихме отвора и изкарахме пострадалия. Той беше в неадекватно състояние, вероятно е паднал вътре“, каза инспектор Пламен Димов, ПБЗН – Сливен.

Мъжът е прекарал в шахтата поне две-три денонощия, преди съседи да чуят виковете му.

Къщата на 60-годишния инвалид изгоряла преди две години и живее в гаража. Съседите направили подписка, но той отказвал да влезе в социален дом.

Пострадалият има близки, които не го посещават. Мъжът е приет в областната болница, но след изписването ще бъде върнат отново в гаража.

Снимки: Sliveninfo

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ДЕПУТАТЪТ ДЕЯН ДЕЧЕВ ЩЕ ПРИЕМА ГРАЖДАНИ В СЛИВЕН В ПОНЕДЕЛНИК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РАЙОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ – СЛИВЕН ПЪРВА ПРЕДАДЕ ИЗБОРНИТЕ ДОКУМЕНТИ В ЦИК

Районната избирателна комисия – Сливен първа сред останалите районни комисии в страната изпълни задачите си и предаде изборните документи в Централната избирателна комисия, съобщиха от областната администрация. Това стана между

Новини Сливен

ЕТО БРОЯ НА ПАРТИИТЕ И МАНДАТИТЕ В НОВИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА СЛИВЕН

За първи път в своята история ГЕРБ получават цели 17 мандата в общинския съвет на Сливен. През последните четири години партията имаше 12 съветници, а най-много бройката е била 15.

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ КЪМ КАМПАНИЯТА „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

Община Сливен ще се включи към кампанията „Да изчистим България заедно”, организирана от BTV Media Group на 14 септември. За групите от доброволци ще бъдат осигурени чували, които могат да