юни 28, 2022 0 2012 Прегледи

ИМА ИНВЕСТИТОРСКИ ИНТЕРЕС ЗА 15 ДЕКАРА ОТ БИВШИТЕ КАЗАРМИ НА БУЛ.“БУРГАСКО ШОСЕ“

Община Сливен предлага на местния парламент да бъдат продадени 15 декара от бившите казарми на бул. „Бургаско шосе“, които станаха общинска собственост през 2005 година.

Оказва се, че инвеститор е проявил интерес за изграждане на голям магазин. Инвеститорският интерес идва от бургаската фирма „Бошнаков“, но на търга може да участва всеки кандидат.

„Общината предлага началната тръжна цена да бъде 2 милиона лева. Не трябва да се забравя, че купувачът ще трябва да разруши казармените помещения, за да изгради своя обект“, обяви председателят на Общинския съвет в Сливен Димитър Митев.

Петнайсетте декара се намират между два портала. Единият е на някогашния ПВО дивизион, където сега е „Градска мобилност“, а другият е на бившия зенитен полк, който е известен със своите две зенитни оръдия.

Това е първият реално проявен интерес към бившите казарми, чиято площ е 116 декара. Досега в общината е имало само запитвания.

Предишна ДИМИТЪР МИТЕВ:НЕ Е НОРМАЛНО ДА ПОДПИШЕМ ПРАЗЕН ЧЕК ЗА НОВ УПРАВИТЕЛ НА ВИК-СЛИВЕН
Следваща ПОЛИЦАИ С КАЧУЛКИ ЗАДЪРЖАХА ИЗВЕСТЕН МЪЖ ОТ СЛИВЕН ЗА ДРОГА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Затвор. Надзирателят минава на нощна обиколка. От една килия се чува как някой плаче. – Кой реве там, бе? Услужлив дебел глас. – Иванов, г-н старшина. – Защо реве? –

Новини Сливен

ШОФЬОР С ФАЛШИВА КНИЖКА БЕ ХВАНАТ ДО ТРАПОКЛОВО

42-годишният Й.Й. от град Стралджа е хванат да управлява с фалшива шофьорска книжка. Той е спрян за проверка на 6 август в землището на село Трапоклово. При проверката е показал

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ ОБЛАСТНИЯ КРИЗИСЕН ЩАБ

Във връзка с получените в Областния кризисен щаб запитвания от граждани на Сливен и областта, пристигнали от държави с регистрирани случаи на коронавирус, съобщаваме следното: Граждани и организации могат да