ИМА АРЕСТУВАН ЗА СМЪРТТА НА 19-ГОДИШНОТО МОМЧЕ ОТ СЛИВЕН

ИМА АРЕСТУВАН ЗА СМЪРТТА НА 19-ГОДИШНОТО МОМЧЕ ОТ СЛИВЕН

Има арестуван мъж за смъртта на 19-годишното момче от Сливен, което загина при катастрофа в село Крушаре в неделя привечер. Зад решетките е 26-годишният водач на „Мерцедес”-а, научи Sliveninfo.

Тази сутрин МВР- Сливен съобщи, че катастрофата е станала в селото, където са се сблъскали лек автомобил „Мерцедес” и „Опел”. Загиналото момче е било в „Опел”-а заедно със своя баща, който е ранен. Според източници от полицията „Мерцедес”-ът е преследвал „Опел”-а и между двете коли е имало съприкосновение.

„Истински късмет е, че няма други пострадали, защото инцидентът стана близо до училището в центъра и много хора отиваха или се връщаха да гласуват. Разбрах, че двете коли са се движили доста бързо”, каза пред Sliveninfo Димо Станков, кмет на село Крушаре.

Задържаният мъж не е от Крушаре, но има брат, който преди три месеца си е купил къща в селото. Според запознати братът също е карал друга кола след „Мерцедеса”.

„Разбрах, че „Опел”-ът се е завъртял вследствие на удар и се е блъснал в дърво”, каза кметът.

„На този етап има образувано досъдебно производство, още същата вечер е докладвано на дежурния прокурор, който следи работата по разследването и ще вземе решения, ако се наложи”, каза пред Sliveninfo Ваня Белева, говорител на Окръжна прокуратура – Сливен.

Предишна ПОРЕДЕН СПАД В БРОЯ НА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 ЗА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща ЗА СЕДМИЦА В ОБЛАСТ СЛИВЕН Е ОТЧЕТЕН СПАД НА НОВИТЕ БОЛНИ С 24,3%

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ В МВР СПРЯ ИЗДАВАНЕТО НА ПАСПОРТИ И КНИЖКИ

Специалисти работят по отстраняване на технически проблем в информационната система за издаване на документи за самоличност. Временно е затруднена работата в КАТ и Паспортна служба. Тази сутрин е възникнал технически

Новини Сливен

АПЛОДИСМЕНТИ ЗА ПОБЕДЕНИТЕ БАСКЕТБОЛИСТИ НА СЛИВЕН ВЪВ ВАРНА

Да загубиш под аплодисментите на чужда публика. Това се случи снощи във Варна, където състезатели от „Сливен баскет“ загубиха от „Черно море“. Резултатът е 65:57. След срещата се случи нещо

Новини Сливен

ВРЕМЕННО Е ПРЕУСТАНОВЕНО ДВИЖЕНИЕТО ЗА АВТОМОБИЛИ В ЧАСТ ОТ КВ. „КЛУЦОХОР“

Във връзка с отстраняване на авария по вътрешната водопроводна мрежа временно е преустановено движението на автомобили в част от квартал „Клуцохор“. Мярката важи от входа на улица „Н. Ботушев“ (Дирекция