ИМА АРЕСТУВАН ЗА СМЪРТТА НА 19-ГОДИШНОТО МОМЧЕ ОТ СЛИВЕН

ИМА АРЕСТУВАН ЗА СМЪРТТА НА 19-ГОДИШНОТО МОМЧЕ ОТ СЛИВЕН

Има арестуван мъж за смъртта на 19-годишното момче от Сливен, което загина при катастрофа в село Крушаре в неделя привечер. Зад решетките е 26-годишният водач на „Мерцедес”-а, научи Sliveninfo.

Тази сутрин МВР- Сливен съобщи, че катастрофата е станала в селото, където са се сблъскали лек автомобил „Мерцедес” и „Опел”. Загиналото момче е било в „Опел”-а заедно със своя баща, който е ранен. Според източници от полицията „Мерцедес”-ът е преследвал „Опел”-а и между двете коли е имало съприкосновение.

„Истински късмет е, че няма други пострадали, защото инцидентът стана близо до училището в центъра и много хора отиваха или се връщаха да гласуват. Разбрах, че двете коли са се движили доста бързо”, каза пред Sliveninfo Димо Станков, кмет на село Крушаре.

Задържаният мъж не е от Крушаре, но има брат, който преди три месеца си е купил къща в селото. Според запознати братът също е карал друга кола след „Мерцедеса”.

„Разбрах, че „Опел”-ът се е завъртял вследствие на удар и се е блъснал в дърво”, каза кметът.

„На този етап има образувано досъдебно производство, още същата вечер е докладвано на дежурния прокурор, който следи работата по разследването и ще вземе решения, ако се наложи”, каза пред Sliveninfo Ваня Белева, говорител на Окръжна прокуратура – Сливен.

Предишна ПОРЕДЕН СПАД В БРОЯ НА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 ЗА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща ЗА СЕДМИЦА В ОБЛАСТ СЛИВЕН Е ОТЧЕТЕН СПАД НА НОВИТЕ БОЛНИ С 24,3%

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПАРО НИКОДИМОВ ПРЕДСТАВЯ КНИГАТА СИ „С ЦСКА В СЪРЦЕТО“ ОТ 17.30 ЧАСА ДНЕС В СЛИВЕН

Аспарух Никодимов ще представи автобиографичната си книга „Паро Никодимов – С ЦСКА в сърцето“ от 17:30 ч. днес в Сливен. Събитието ще се съчетае с  рождения ден на Фен Клуб

Новини Сливен

ТЕАТЪР „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ ГОСТУВА С „УРОК ПО БЪЛГАРСКИ“ НА 14 МАРТ В ЗАЛА „СЛИВЕН“

14 МАРТ 2022г. /понеделник/ от 19:00ч. в ЗАЛА „СЛИВЕН“ – гр. СЛИВЕН гостуват СТЕФКА ЯНОРОВА, АНАСТАСИЯ ИНГИЛИЗОВА, АНТОАНЕТА ДОБРЕВА – НЕТИ, ВЕСЕЛИН АНЧЕВ, ИВАН НАЛБАНТОВ, АЛЕКСАНДЪР ДОЙНОВ, ВЛАДИСЛАВ ВИОЛИНОВ, ГЕОРГИ

Новини Сливен

132 НАРУШЕНИЯ ЗА 4 ЧАСА СА КОНСТАТИРАНИ ПРИ СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ В СЛИВЕН

Четири контролно-пропускателни пункта, камери за контрол на скоростта, пешеходни полицейски екипи и  констатирани 132 нарушения  в рамките на 4-часова специализирана операция на полицията в  Сливен. Екипи на териториална и пътна