ИМА АРЕСТУВАН ЗА СМЪРТТА НА 19-ГОДИШНОТО МОМЧЕ ОТ СЛИВЕН

ИМА АРЕСТУВАН ЗА СМЪРТТА НА 19-ГОДИШНОТО МОМЧЕ ОТ СЛИВЕН

Има арестуван мъж за смъртта на 19-годишното момче от Сливен, което загина при катастрофа в село Крушаре в неделя привечер. Зад решетките е 26-годишният водач на „Мерцедес”-а, научи Sliveninfo.

Тази сутрин МВР- Сливен съобщи, че катастрофата е станала в селото, където са се сблъскали лек автомобил „Мерцедес” и „Опел”. Загиналото момче е било в „Опел”-а заедно със своя баща, който е ранен. Според източници от полицията „Мерцедес”-ът е преследвал „Опел”-а и между двете коли е имало съприкосновение.

„Истински късмет е, че няма други пострадали, защото инцидентът стана близо до училището в центъра и много хора отиваха или се връщаха да гласуват. Разбрах, че двете коли са се движили доста бързо”, каза пред Sliveninfo Димо Станков, кмет на село Крушаре.

Задържаният мъж не е от Крушаре, но има брат, който преди три месеца си е купил къща в селото. Според запознати братът също е карал друга кола след „Мерцедеса”.

„Разбрах, че „Опел”-ът се е завъртял вследствие на удар и се е блъснал в дърво”, каза кметът.

„На този етап има образувано досъдебно производство, още същата вечер е докладвано на дежурния прокурор, който следи работата по разследването и ще вземе решения, ако се наложи”, каза пред Sliveninfo Ваня Белева, говорител на Окръжна прокуратура – Сливен.

Предишна ПОРЕДЕН СПАД В БРОЯ НА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 ЗА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща ЗА СЕДМИЦА В ОБЛАСТ СЛИВЕН Е ОТЧЕТЕН СПАД НА НОВИТЕ БОЛНИ С 24,3%

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ МЕСЕЦ НАСАМ ИМА ЛЕК СПАД В НОВИТЕ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 В ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА СЕДМИЦА

За първи път от един месец насам се отчита известно намаление на заболеваемостта на територията на община Сливен, съобщи кметът Стефан Радев. Справката за последната седмица от 22 до 28

Новини Сливен

АНКЕТА: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ИДЕЯТА ОБЩИНА СЛИВЕН ДА ЗАКУПИ АПАРАТ ЗА РАННА ДИАГНОСТИКА НА ОЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ?

Община Сливен отправя запитване към родителите на деца от 2 до 7 години дали биха подкрепили идеята за закупуване на апарат за ранна диагностика на очни заболявания при децата. Можете

Новини Сливен

ТРИ ПОЖАРНИ НА МЕТРИ ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН

Три пожарни се появиха на метри от Община Сливен, до северния Търговски център. Огнеборците разпъват маркучи и затрудняват движението, видя репортер на Sliveninfo. Не е ясна причината за появата им.