ИЛХАН КЮЧЮК ОТ СЛИВЕН: БЪЛГАРИЯ ЗАГУБИ СЕБЕ СИ. БИТКАТА ЗА БЪДЕЩЕТО Е ПРИОРИТЕТ ЗА ДПС

ИЛХАН КЮЧЮК ОТ СЛИВЕН: БЪЛГАРИЯ ЗАГУБИ СЕБЕ СИ. БИТКАТА ЗА БЪДЕЩЕТО Е ПРИОРИТЕТ ЗА ДПС

Дошло е времето, когато имаме нужда демокрацията да е стабилна, да зачита правата и свободите на всеки български гражданин. Никой не може да ви отнеме свободната воля. А ДПС ще бъде гарант за това. Това заяви Илхан Кючюк, председател на АЛДЕ на предизборна среща в Сливен.

В нея участваха кандидатите за президент и вицепрезидент на ДПС – Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, заместник-председателят на партията Халил Летифов, евродепутатът Атидже Алиева – Вели, както и водачът на листата на ДПС в Сливен Танер Али.

„В следващите седмици трябва да върнем демокрацията, да накараме политическия партии да направят нов обществен договор, който да ни изведе от поредицата от кризи, в които затънахме. За това обаче се изисква визия и ясна програма, която ДПС отдавна разработи.

България не само загуби себе си. Загуби много поколения. От страна, която има огромни възможности, се превърнахме в такава, която пропилява бъдещето си. Битката за бъдещето на Родината ни е и битка номер едно за ДПС“, каза Илхан Кючюк.

Предишна ЗАФИРОВ: РЕДНО БЕШЕ КИРИЛ ПЕТКОВ ДА СЕ ИЗВИНИ НА ПРЕЗИДЕНТА
Следваща ЖЕСТОКО УБИЙСТВО РАЗТЪРСИ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ МАРИЯ БЕЛОВА ОРГАНИЗИРА ПРИЕМНИ С ГРАЖДАНИ В СЛИВЕН, КОТЕЛ И ТВЪРДИЦА

Народният представител от ГЕРБ и председател на Комисията по земеделието и храните в Народното събрание Мария Белова организира приемни с граждани в Сливен, Котел и Твърдица. „Продължаваме с редовните срещи

Новини Сливен

ПЛАНИНСКИ СПАСИТЕЛИ ПОМОГНАХА НА ПОСТРАДАЛА ЖЕНА В РАЙОНА НА „ХАЛКАТА“

Осем души от Планинската спасителна служба  към БЧК – Сливен участваха в акция за оказване на помощ на пострадала жена от града, съобщи д-р Моника Сярова, Главен секретар на БЧК-Сливен.

Новини Сливен

МЪЖ ОТ КОТЕЛ Е ИЗВЪРШИЛ ГРАБЕЖА НА ОБЩИНСКИЯ ПАЗАР В СЛИВЕН

Криминалисти на РУ-Сливен са задържали 27-годишен мъж от град Котел за извършен грабеж. Полицейските служители започват работа по случая на 17 август след постъпило заявление от 70-годишна жена за извършен