ИЗХВЪРЛИХА СЛИВНАЛИЯТА ИВАН СТОЯНОВ ОТ ФУТБОЛА ЗА ЕДНА ГОДИНА
юни 7, 2022 2097 Прегледи

ИЗХВЪРЛИХА СЛИВНАЛИЯТА ИВАН СТОЯНОВ ОТ ФУТБОЛА ЗА ЕДНА ГОДИНА

Игралият за ЦСКА и Лудогорец бивш национал Иван Стоянов, който е племенник на вицепрезидента на БФС Йордан Лечков, бе изхвърлен от футбола за една година, считано от 06.06.2022 година. Нападателят на Загорец (Нова Загора) се забърка в скандал по време на друбоя от Трета лига срещу Несебър, когато в края на първото полувреме избута съдията Денислав Сталев.

За една година от футбола е изваден и вратарят на Загорец Евгени Караманов. Георги Георгиев е наказан за два мача, а клубът отнесе глоба в размер на 250 лева.

Ето всички решения на Дисциплинарната комисия:

„На основание член 25 от Дисциплинарния правилник се налага наказание ССП за една(1) година на г-н Иван Стоянов Иванов и г-н Евгени Руменов Караманов от ФК Загорец (Нова Загора) считано от 06.06.2022 година.

На основание член 22(2) б.К к.4 от Дисциплинарния правилник се налага наказание ССП за две(2) срещи на г-н Георги Йорданов Георгиев от ФК Загорец (Нова Загора).

На основание член 37(1) 22.2 от Дисциплинарния правилник се налага имуществена санкция в размер 250( двеста и петдесет) лева на ФК Загорец град Нова Загора“.

 

topsport.bg

Предишна ПРИЗОВИ МЕСТА ЗА СЕДМОКЛАСНИЦИ ОТ ППМГ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“ - СЛИВЕН
Следваща ЛЕТНИ АРТ РАБОТИЛНИЧКИ ЩЕ ИМА ПРЕЗ ЮЛИ В КЪЩА "МИРКОВИЧ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТСТРАНЕНИ СА ПОРАЖЕНИЯТА ПО УЛИЧНАТА МРЕЖА В СЕЛО ГРАДСКО

За по-малко от месец бяха отстранени пораженията по уличната мрежа в село Градско. Това съобщи заместник – кметът на Община Сливен Румен Иванов. Той поясни, че сигналът за ситуацията е

Новини Сливен

СЪВЕТНИКЪТ ПЛАМЕН КРУМОВ БЕ ПРЕИЗБРАН ЕДИНОДУШНО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС В ОБЩИНА СЛИВЕН

Делегатите на Общинската конференция преизбраха единодушно на поста председател да остане общинския съветник в ОбС Сливен – Пламен Крумов, който е съветник в местния парламент. За негови заместници бяха избрани

Новини Сливен

НА 8 МАЙ В СЛИВЕН ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТ XX НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ДЕТСКАТА КНИГА

Под почетния патронаж на г-жа Цвета Караянчева – Председател на 44-то Народно събрание на Република България на 8 май, вторник,от 10.00 часа в Драматичен театър „Стефан Киров“ в гр. Сливен