ИЗТОЧИХА ДЕБИТНАТА КАРТА НА ЖЕНА ОТ СЛИВЕН
август 27, 2021 1669 Прегледи

ИЗТОЧИХА ДЕБИТНАТА КАРТА НА ЖЕНА ОТ СЛИВЕН

Криминалисти на РУ-Сливен работят по установяване на извършител, използвал чужди платежни инструменти. Заявлението е подадено на 25 август. Извършена  е транзакция от дебитна карта, собственост на 28-годишна жена, без нейното съгласие. Нанесената щета е в размер на 150 лева. Извършват се процесуално-следствени действия от служители на отдел „Разследване“ и сектор „Криминална полиция“ към РУ-Сливен.

Предишна НАБЛИЖАВА КРАЙНИЯТ СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НАГРАДИТЕ "ДОБРИ ЧИНТУЛОВ" И "Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ" ЗА 2021 Г.
Следваща ЛАПТОП И ОХРАНИТЕЛНА КАМЕРА СА ОТКРАДНАТИ ОТ ЛЕКА КОЛА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА ДРОГА В СЛИВЕНСКИЯ КВАРТАЛ „КЛУЦОХОР”

Притежание на наркотици са разкрили полицейски служители при осъществяване на патрулна дейност в град Сливен. Днес, в 02,30 часа, в кв.“Клуцохор“ е извършена проверка на 36-годишния Й.Д. от град Сливен.

Новини Сливен

ЕДНА МАЛКА И ЕДНА ПО-ГОЛЯМА НОВИНА ОТ ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА НА БСП В КОВАЧИТЕ

Бившият общински съветник от БСП Минчо Афузов и вторият човек на партията в Сливен Деян Дечев агитираха за червената евролиста в село Ковачите. Срещата се проведе във вторник, а на

Новини Сливен

КОЛА ПОТЕГЛИ САМА И ПРАТИ ЖЕНА В БОЛНИЦА

Пътно произшествие с пострадала жена е станало в сливенското село Гавраилово, след като автомобил потегля на собствен ход и я удря. Инцидентът е станал на 1 август около 12,45 часа.