ИЗТИЧА СРОКЪТ ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ВТОРИЯ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА РИСУНКА ПО СЛУЧАЙ ДЕНЯ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО

ИЗТИЧА СРОКЪТ ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ВТОРИЯ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА РИСУНКА ПО СЛУЧАЙ ДЕНЯ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО

Крайният срок за изпращане на рисунките за участие във втория национален конкурс за детско творчество „Домашното огнище“, посветен на Деня на християнското семейство изтича днес, 18 ноември 2022 г. Конкурсът е организиран от Община Котел. Победителите ще бъдат обявени до 25 ноември 2022 г., на сайта на Община Котел: www.kotel.bg.

До края на работния ден днес, 18.11.2022 г., желаещите, да участват в конкурса от гр. Котел, могат да донесат своите конкурсни материали на адрес: 8970, гр. Котел, ул. „Раковска“ № 62, Дирекция „Социални и хуманитарни дейности“.

Конкурсните работи ще бъдат оценени от жури.

Вторият конкурс за детско творчество, организиран от Община Котел, се провежда в две възрастови групи, от 4 до 10 и от 11 до 16 годишна възраст. Наградите се осигуряват от Община Котел. Отличията са парични награди за двете възрастови групи.

Припомняме, че в миналогодишния конкурс, участие взеха близо 100 деца до 14 години от цяла България.

Идеята му е да припомни християнските ценности, както и да провокира търсенето на оригиналност и желание за творческа изява у най-малките.

Предишна КРУМ ДОНЧЕВ В СЛИВЕН: „ПЪТЯТ ЗА ПОСТИГАНЕ НА „ВИЗИЯ 0” ПРЕМИНАВА ПРЕЗ ДОБРОТО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ ПРОФИЛИРАНИТЕ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И ОРГАНИТЕ НА ВЛАСТТА”
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КАДРОВИ ЗЕМЕТРЪС В СЛИВЕНСКА МИТРОПОЛИЯ

Кадрови земетръс удари Сливенската митрополия в разгара на лятото, научи Sliveninfo. Вълкан Янев вече не е секретар на митрополията, отец Евгений вече не е Протосингел, а брат му отец Силвестър

Новини Сливен

СЪС СВЕТВАНЕТО НА СВЕТЛИНИТЕ НА ЕЛХАТА КОЛЕДНИЯТ ДУХ ЗАВЛАДЯ СЛИВЕН

На празнична церемония грейна коледната елха пред сградата на Общината. Светлините на дървото бяха запалени от кмета Стефан Радев, който поздрави жителите и гостите на Сливен и им пожела весела

Новини Сливен

ДЕПУТАТЪТ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ЩЕ ДАРИ 10 000 ЛЕВА НА СЕМЕЙСТВОТО НА Д-Р ИВАНОВА

Народният представител Делян Пеевски ще направи дарение на семейството на д-р Иванова „От името на ръководството на ДПС, лично от името на Делян Пеевски и от мое име изказвам съболезнования