ИЗТИЧАНЕ НА ГАЗ ОТ ТУРИСТИЧЕСКА БУТИЛКА ВДИГНА НА КРАК СЛИВЕНСКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ
август 6, 2020 987 Прегледи

ИЗТИЧАНЕ НА ГАЗ ОТ ТУРИСТИЧЕСКА БУТИЛКА ВДИГНА НА КРАК СЛИВЕНСКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 3 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

Гасени са пожари, възникнали в сухи треви, в землищата на селата Сборище и Събрано. Произшествията са ликвидирани своевременно, без да причинят преки материални щети, от екипи на РСПБЗН в Твърдица и Нова Загора.

Екип на РСПБЗН-Сливен е оказал съдействие при изтичане на газ от туристическа бутилка. Инцидентът е станал в жилище, намиращо се в района на ЖП гарата с град Сливен. Установено е изтичане на газ от бутилката вследствие на техническа неизправност – повреден клапан. Помещението е проветрено, на собственичката са дадени указания.

Предишна 4 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща КЛИЕНТ ПРОБУТА ФАЛШИВА ЕВРОБАНКНОТА В ИГРАЛНА ЗАЛА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛУЖИТЕЛИ НА РУ-НОВА ЗАГОРА ИЗЗЕХА 200 000 КЪСА КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ

43-годишният В.И. от град Харманли е задържан днес от полицията в Нова Загора с голямо количество цигари без акцизен бандерол.  Около 11,00 часа, при извършване на ежедневния контрол по безопасност

Новини Сливен

БОЙКО БОРИСОВ ИНСПЕКТИРА ПРОЕКТ ЗА КАНАЛИЗАЦИЯ В СЛИВЕНСКИЯ КВАРТАЛ „РЕЧИЦА“

Премиерът Бойко Борисов посети днес сливенския квартал „Речица“, където започна изграждането на канализация за отпадни води. Проектът се изпълнява по Оперативна програма „Околна среда“ и е на стойност 19 млн.

Новини Сливен

КОЛА БЛЪСНА И УБИ ВЕЛОСИПЕДИСТ В СЛИВЕН

На 18 април, в 21,20 часа, от телефон 112  е получен сигнал за забелязан лежащ велосипедист до пътното платно, на разклона за кв.“Диньо Дачев“ в град Сливен. На място е