ИЗРАБОТВАТ СЕ ПЛАНОВЕ ПО ПАРАГРАФ 4 ЗА ТЕРЕНИ В ЗЕМЛИЩАТА НА ТРИ СЛИВЕНСКИ СЕЛА
юли 24, 2020 1067 Прегледи

ИЗРАБОТВАТ СЕ ПЛАНОВЕ ПО ПАРАГРАФ 4 ЗА ТЕРЕНИ В ЗЕМЛИЩАТА НА ТРИ СЛИВЕНСКИ СЕЛА

Областният управител Чавдар Божурски възложи изработването на планове за територии по параграф 4 от Преходните и заключителни разпоредби на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, съобщиха от областната администрация.

Плановете са за територии с обща площ от 502 дка в землищата на сливенските села Злати войвода, Бинкос и Мечкарево.  Терените се обработват от 185 ползватели. Собствениците с решения на поземлените комисии са 177.

След като плановете бъдат изработени и одобрени, правоимащите ползватели ще могат да си закупят терените, като процедурата ще се извърши чрез общината. Средствата ще бъдат внесени по специална сметка в община Сливен.

Предишна ОДМВР - СЛИВЕН: УРОЦИ ПО ПЪТНА БЕЗОПАСНОСТ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА
Следваща РИМ - СЛИВЕН С ДВА СПЕЧЕЛЕНИ ПРОЕКТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА КРАЖБА НА 200 КГ. ФУРАЖ

Криминалисти на РУ-Сливен са задържали мъже за кражба на 200 кг. фураж. На 15 ноември  21-годишен мъж е подал заявление за кражба на люцерна от нива в землището на село

Новини Сливен

ЛАУРЕАТ ЗА ППМГ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ОЛИМПИАДА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА

Васил Енчев Минков от 12. клас на ППМГ „Добри Чинтулов“ е лауреат от Националната олимпиада по български език и литература, провела се на 31 март 2018 г. в гр. Сливен.

Новини Сливен

ДЕЦА ОТ СЛИВЕН ПОЛУЧИХА ПОДАРЪЦИ И БЯХА ПОСРЕЩНАТИ ОТ МИНИСТЪР МЛАДЕН МАРИНОВ НА КОЛЕДНО ТЪРЖЕСТВО

С помощта на всички дарители, 94 деца, подкрепяни тази година от Благотворителната кампания на МВР, получиха за Коледа по 900 лева, както и ваучери на обща стойност 1000 лева от