ИЗЛОЖБА „МОДА” В ГАЛЕРИЯ „НОВА”
април 22, 2019 438 Прегледи

ИЗЛОЖБА „МОДА” В ГАЛЕРИЯ „НОВА”

В галерия „Нова“ на НХГ „Димитър Добрович“ – Сливен  днес, 22 април 2019 г. от 17:00 часа, катедра „Мода” на Национална художествена академия ще открие представителна  изложба.

Специалността гостува в галерийното пространство на НХГ „Димитър Добрович“ със селекция от изображения и модели, резултат на творческия  процес в различните образователни дисциплини на студентите в образователна степен бакалавър имагистър.

 Гост в града ни е и екипът на Катедра „Мода” с ръководителя си – проф. Майа Богданова, която ще представи експозицията и ще осъществи творчески срещи с учениците на гимназията.

Национална художествена академия е най-старото училище за изкуства в България, с над 120 години история и практически опит зад гърба си. Корените на обучението по „Мода“ са базирани върху академичните традиции, съчетани със съвременния поглед и развитие на визуалните изкуства, медии и дизайн.

До 15 май галерия „Нова” е отворена за ценители!

Предишна ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СЛИВЕНСКИ БИЗНЕСМЕНИ ПОСТРАДА С БРАТ СИ В ТЕЖКА КАТАСТРОФА
Следваща МАЙСКИТЕ ДНИ НА КУЛТУРАТА "СЛИВЕНСКИ ОГНЬОВЕ" ЗАПОЧВАТ НА 2 МАЙ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВОРЪТ НА ДЕТСКА ГРАДИНА „БОЖУР“ „СВЕТНА“

Дворът на детска градина „Божур“ вече е почистен. Няма и следа от дърветата и клоните, останали след санитарната сеч. На всичко отгоре се появиха нови пейки и пързалки за децата.

Новини Сливен

КОЛА С ГАЗОВА БУТИЛКА ИЗБУХНА КАТО БОМБА В НАЙ-ГОЛЕМИЯ КВАРТАЛ НА СЛИВЕН

Лек автомобил, който има газова бутилка избухна кат истинска бомба в сливенския квартал „Дружба“. Потрошени са прозорци, а много хора са уплашени, истински късмет е, че няма жертви и ранени,

Новини Сливен

ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СЛИВЕН ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 26 АПРИЛ 2018 Г.

Заседание на Общински съвет- Сливен ще се проведе утре от 9 часа в зала „Май“. 41 точки са включени в предварителния дневен ред. Една от тях е упълномощаване на кмета

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

seven + seventeen =