ИЗВЕСТНА ЛЕКАРКА И СИНЪТ Й НАПРАВИХА ВЕЛИКДЕНСКО ДАРЕНИЕ
май 5, 2021 3309 Прегледи

ИЗВЕСТНА ЛЕКАРКА И СИНЪТ Й НАПРАВИХА ВЕЛИКДЕНСКО ДАРЕНИЕ

Цели 8 чувала с дрехи дари известната лекарка от Сливен д-р Мая Миланова преди Великден. В благотворителната акция се включи и нейният син Димитър Миланов, който лично занесе дрехите на БЧК в Сливен. Димитър Миланов е икономист по образование.

„В нашето семейство благотворителната дейност е традиция. Правим го в името на хората в нужда. Този път си позволихме разгласа, защото искаме повече наши съграждани да се включват в подобни инициативи“, заяви пред Sliveninfo д-р Мая Миланова, която е началник на отделението по кожни и венерически болести в областната болница.

Предишна ГЕОРГИ ХРИСТОВ С ВЗРИВЯВАЩ ОТ ЕМОЦИЯ КОНЦЕРТ ПРИСТИГА В СЛИВЕН
Следваща МЪЖ Е В БОЛНИЦА СЛЕД ПИЯНСКО СБИВАНЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БСП – СЛИВЕН ИЗБИРА СВОИТЕ КАНДИДАТИ ЗА ДЕПУТАТИ НА НЕПРИСЪСТВЕНА КОНФЕРЕНЦИЯ

Първата по рода си неприсъствена общинска конференция за избор на кандидати за депутати ще провее БСП – Сливен. Форумът е насрочен за 30 януари, научи Sliveninfo. „Делегатите ще гласуват 2

Новини Сливен

32-ГОДИШЕН НАНЕСЕ ЖЕСТОК ПОБОЙ НА ЖЕНАТА, С КОЯТО ЖИВЕЕ

32-годишен мъж е задържан в РУ-Нова Загора за побой и причиняване на телесна повреда. На 14 ноември, в 18,10 часа, в дежурната част на РУ-Нова Загора е получен сигнал от

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 05. 07. 2019 г. (петък) до 14.00 ч. е прекъснато водоподаването в част от кв. „Българка“.