ИЗВЕСТЕН СЛИВНАЛИЯ Е ЗАДЪРЖАН, ЗАЩОТО СЧУПИЛ СКОБА НА “ГРАДСКА МОБИЛНОСТ”

ИЗВЕСТЕН СЛИВНАЛИЯ Е ЗАДЪРЖАН, ЗАЩОТО СЧУПИЛ СКОБА НА “ГРАДСКА МОБИЛНОСТ”

Известен сливналия, който от години се занимава с бизнес, е задържан за 24 часа в полицията, научи Sliveninfo.  Причина за ареста е счупена от В.К. скоба, сложена на неговата кола от служители на общинското предприятие „Градска мобилност”. Задържането е станало на 9 септември. То е свързано с увреждане на общинско имущество, казаха от полицията за Sliveninfo.

Служителите на „Градска мобилност” не е еднократно са демонстрирали двойни стандарти по отношение на санкционираните лица. За едно шофьори те си затварят очите, а колите на други биват буквално преследвани.Понякога на чисто личностна основа.

Sliveninfo е готов да даде думата на всяка от страните в спора.

Предишна 20 СЪСТАВЕНИ АКТА ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НЕЗАКОННА ДЪРВЕСИНА ПРИ АКЦИЯ В СЕЛО ЗАВОЙ
Следваща ЗАПОЧВА РЕМОНТЪТ НА БУЛ. „СТЕФАН СТАМБОЛОВ“. ЩЕ БЪДЕ ВЪВЕДЕНА ВРЕМЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАРОДНИ БОРБИ ЗА ГЕРГЬОВДЕН В СЕЛО ЖЕЛЮ ВОЙВОДА

И тази година село Желю войвода ще бъде домакин на превърналите се вече в традиция народни борби. На Гергьовден селото отбелязва и своя празник. Турнирът ще се проведе на стадиона

Новини Сливен

ОТНОВО ДРОГИРАНИ ШОФЬОРИ ПО УЛИЦИТЕ НА СЛИВЕН

Притежание на наркотици, управление след употреба на наркотични вещества и неправоспособни са установили полицейски служители на територията на РУ- Сливен в хода на специализирана операция във връзка със студентския празник-8-декември.

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Отива нашенец на бензиностанция в Германия. Служителят пита: – Дизел? Супер? – Вода! Служителят се чуди, ама за сеира пълни догоре с вода. Нашият пуска някаква таблетка в резервоара,