ИВАН СЛАВОВ: „ТРЪРДО ПОДКРЕПЯМ КАНДИДАТИТЕ НА КОАЛИЦИЯ „БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“

ИВАН СЛАВОВ: „ТРЪРДО ПОДКРЕПЯМ КАНДИДАТИТЕ НА КОАЛИЦИЯ „БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“

Иван Славов е учител по професия, бивш и настоящ директор на училище. Той е един от емблематичните политици на прехода в Сливен. Бил е председател на БСП,  председател на Общински съвет – Сливен, кмет на Сливен, началник на РУО-Сливен, народен представител от БСП и АБВ. Учредител на партия АБВ, която в момента е в коалиция „Български възход“.

Въпрос: Г-н Славов, Вие и ръководството на АБВ в Сливен бяхте на откриването на кампанията на БВ. Защо?

Отговор: Да, с интерес и с доверие към лидера на Български възход-г-н Стефан Янев, както и към представителите в листата и гостите на събитието, присъствахме на откриването на кампанията! Партия АБВ взе дни преди това разумното, убедително за нас решение да подкрепи и участва в Коалиция „Български възход“ при изборите за 48-мо Народно събрание. И в повечето листи на коалицията ние имаме свои представители, дори и водач на листа със сериозни възможности за избор! Това е формалния отговор на въпроса. Но по-важно и от това е, че в действията по-рано на лидера на Български възход, г-н Стефан Янев, ние и много още български граждани видяхме качества, за които голямата част от народа на България жадува-висок морал, преданост към националния идеал, отговорност при важни за родината решения… С действията на г-н Янев нарастват и надеждите на много хора-че българският интерес може да бъде гарантиран и в българския парламент, и при реализирането на европейските приоритети за България!

Въпрос:Считате ли, че структурата на АБВ в областта ще подкрепи масово БВ?

Отговор: Не само членовете и съмишлениците на АБВ в областта, но и много други хора, които ще дадат гласа си в поредни, съдбовни за България, парламентарни избори на 2.10., в лицето на Стефан Янев съзират Личността-с решителност, отговорност, целесъобразност, деятелност и морални ценности ЗА България и народа й! С тези критерии са подбрани и кандидатите на коалиция „Български възход“ в цялата страна. Именно защото България има потребност да бъде възстановено самочувствието на българите-че като еврочленка има своя солиден и чуваем глас в Европа, че живеем в правова държава и сме народ, дал най-ценния вклад за самоопределението, устойчивостта и възхода на общността на православните славянски народи-затуй ни зовяха и „Държава на духа“… Нали затова Стефан Янев говори за ДЪРЖАВНИЧЕСКИ, а не „политически“ подход в работата на институциите на страната ни.

Въпрос:Водач на листата е проф. Стефан Симеонов. Защо той трябва да стане депутат?

Отговор: Стефан Симеонов е един много силен избор за водач на листата на коалицията в Сливенския избирателен район! Първо-защото е роден в „Клуцохор“ и отраснал в Сливен, получил отлична подготовка в СПГ „Добри Чинтулов“. И като ученик бе доставил гордост за учители и съученици със сериозните си задълбочени интереси в хуманитарната област, които усъвършенства и в СУ „Климент Охридски“ по-късно. С ценностите, които Стефан Симеонов носи го намирам за напълно съотносим и с потребностите на сливенските граждани-трудолюбие, висока професионална квалификация, мъдрост, патриотизъм, отговорност пред род и родина. Гордост за коалиция „Български възход“, още повече за съгражданите ни би било да имат в негово лице своя достоен представител във върховния орган на България-където словата за волята на народа и неговия суверинитет трябва да звучат най-мощно!

Въпрос: Вие лично познавате Любомир Кючуков – вторият в листата. Вашето мнение за него като професионалист и човек?

Отговор: Приветствам участието на Любомир Кючуков на второто място в листата на „Български възход“! И защото е ярък представител на утвърдените личности на града, и защото обладава присъщи и непреходни сливенски, патриотични ценности! Радвам се, че качествата му на човек, гражданин, професионалист, на отговорен за решенията и действията си човек са заслужили отдавна уважението на много наши съвременници от града, в който е роден и оставя диря. С участието на Любомир Кючуков в тези избори „Български възход“ отправя ясни и убедителни послания към избирателите от Сливенския край-че цени почтеността, професионализма, доказаността, чувството на дълг и отговорност, решимостта „да понесеш кръста си“ в името на просперитета на Сливен и България!
Чрез кандидатурите на Стефан Симеонов и Любомир Кючуков, както и на други личности от листата, коалиция „Български възход“ заявява на избирателите от 21-ви Сливенски избирателен район своите ясни, смислени, съобразени с потребности на държава и регион, кандидати: личности с дела и утвърждавано във времето доверие, изградили свое нематериално богатство от ценности, върху което се гради държава и управление-за хората, с достойнство и с действия!

Въпрос: В листата има и представители на АБВ. Кои са те и защо са там?

Отговор: Благодаря Ви и за този въпрос! Георги Атанасов е представителят на партията ни АБВ в листата. Той е добре образован млад човек, който продължава да се образова и да повишава професионалната си мобилност! Макар отдавна да е завършил икономика, преди години прибави магистратура по информатика, а упражнявайки мениджърските си отговорности, скоро ще финализира и магистратура в същата професионална област. Георги е ярък пример за младия човек, който води „своите битки“ по пътя на служебното и професионално израстване, но-далеч не само в това той се откроява! Пословичен е той в отношението към семейните ценности! Щастлива с него е съпругата му-психолог. Двете им прекрасни дъщери разгръщат изградената потребност от знания, израстват и като личности, нещадейки усилия, труд и време в обладаване на знания и способности! Георги е областният лидер на АБВ, който притежава личностни, трудови, политически качества, които създават доверието към него. Член и на националното ръководство на партията. С дисциплината си, с организираността, квалификацията си, със загрижеността за проблемите в обществото ни Георги е безспорен представител не само на партия АБВ в листата, но и на младите хора от Сливен и района-на тези, които са жадни за организирана, подредена, работеща С ЧЕСТ и С ДОСТОЙНСТВО, с правила и закони, България!.

Георги Мангинов

Предишна КАНДИДАТЪТ ЗА ДЕПУТАТ ОТ БСП САРКИС ШАКЛИЯН ЗАВЪРШИ ПРЕСТИЖНО УЧИЛИЩЕ ЗА ПОЛИТИЦИ
Следваща МОТОЦИКЛЕТИСТ Е РАНЕН ПРИ КАТАСТРОФА КРАЙ БАЗА "НОВО СЕЛО"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН Е ДОМАКИН НА ОБУЧЕНИЕ С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СРЪБСКИТЕ ОБЩИНИ НИШ И ЛЕСКОВАЦ

Община Сливен е домакин на четиридневно обучително събитие, което се провежда по линията на Инструмента за техническа подкрепа и обмен на информация към Европейската комисия (TAIEX). В него участват представители

Новини Сливен

ДО ДНИ СТАВА ЯСНО КОЙ ЩЕ РЕМОНТИРА БУЛ. „ХАДЖИ ДИМИТЪР“ В СЛИВЕН

До края на месеца трябва да бъде избран изпълнител на проекта за ремонта на булевард „Хаджи Димитър“ в Сливен. Това съобщи кметът на общината Стефан Радев. Очаква се в началото

Новини Сливен

ЯНКО ЯНКОВ „ВЗРИВИ“ ПРЕПЪЛНЕНАТА ЗАЛА „ЗОРА“

Гледам някои се радват, че в Чикаго, Берлин и на други места по света се откриват български училища. А на мен ми се плаче. Там ли трябва да учат българските