ИВАН КЛИСУРСКИ И ЗЛАТОМИРА КАРАГЕОРГИЕВА-МОСТРОВА С ПРИЕМНИ ДНИ ЗА ГРАЖДАНИТЕ В СЛИВЕН И В ЯМБОЛ
януари 24, 2022 1426 Прегледи

ИВАН КЛИСУРСКИ И ЗЛАТОМИРА КАРАГЕОРГИЕВА-МОСТРОВА С ПРИЕМНИ ДНИ ЗА ГРАЖДАНИТЕ В СЛИВЕН И В ЯМБОЛ

В качеството си на член на Комисията по туризма и на Комисията по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите, Иван Клисурски ще има приемни дни в следните населени места:

Сливен – 29 януари, от 10 до 12 часа, в офиса на ПП „Има такъв народ“ – ул. “Братя Миладинови“ №18, ет. 3.

Ямбол – 29 януари, от 14 до 16 часа, в офиса на ПП „Има такъв народ“ – ул. “Джон“ №9.

Иван Клисурски е народен представител от 21-ви МИР – Сливен. Роден е в град София. Завършва средното си образование в Италианския лицей. Учи в Медицински университет – София. Предстои му дипломиране. Иван Клисурски беше избран в 46-ото Народно събрание и беше най-младият депутат в него. Депутат е в 47-ото Народно събрание.

Златомира Карагеоргиева-Мострова е родена на 25 февруари 1971 г. в Сливен. Златомира Мострова е юрист по образование и има над 20 години професионален опит като адвокат. Народен представител в ПГ на „Има такъв народ“ в 45-ото, 46-ото и 47-ото НС. Член на Комисията по правни въпроси в 45-ото НС, Комисията по транспорта и съобщенията и Комисията по земеделието в 46-ото и 47-ото НС. Народен представител от 2-ри МИР – Бургас в 47-ото НС.

В качеството си на заместник- председател на Комисията по транспорта и съобщенията и член на Комисията по земеделието и храните и заедно с Иван Клисурски ще приемат граждани в Сливен и в Ямбол.

За да бъдете въведени в графика, моля, оставете три имена, телефон за контакт, както и описание на темата и казуса за обсъждане на посочения mail: grajdanskisresti@gmail.com, след което ще получите потвърждение обратно.

 

Предишна НЯМА ЗАТВОРЕНИ ЗАРАДИ СНЕГА ПЪТИЩА В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ПРИКЛЮЧИ МАЩАБНИЯТ РЕМОНТ НА ДЕТСКА ГРАДИНА „ЗВЕЗДИЦА“ В КВ. „ДАМЕ ГРУЕВ“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РУ – СЛИВЕН ИЗДИРВА ДОРА ГЕОРГИЕВА КОЛЕВА

Дора Колева е на 38 години от град Сливен, напуснала е дома си на 23 ноември и оттогава е в неизвестност. Жената е на видима възраст 35-40г., ръст около 165

Новини Сливен

ЙОРДАНОВДЕН Е

Православната църква празнува днес Богоявление – Йордановден, който е третият по значимост християнски празник през годината. Според библейската легенда на този ден Исус Христос е кръстен във водите на река

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ, КАМЕН ДОНЕВ, ВАЛЯ БАЛКАНСКА И ГЕОРГИ ХРИСТОВ ЩЕ ЗАПАЛЯТ ОГЪНЯ НА МАЙСКИ ДНИ НА КУЛТУРАТА

Майските дни на културата „Сливенски огньове“ ще бъдат открити на 1 май с церемония по запалване на символния огън на площад „Хаджи Димитър“ в 20.30 ч. Огънят ще запалят кметът