ИВАН ГЕШЕВ В ШИВАЧЕВО: КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА ПОДАВАМ ОСТАВКАТА
юли 16, 2020 1547 Прегледи

ИВАН ГЕШЕВ В ШИВАЧЕВО: КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА ПОДАВАМ ОСТАВКАТА

„Категорично няма да подавам оставка.Е, няма да стане! Ще продължа, докато мога!

Това обяви главният прокурор Иван Гешев в Сливенско, където се провежда операция на държавното обвинение и полицията срещу битовата престъпност, съобщи БНР.

Така той отговори на исканията на президента и протестиращите вече седем дни граждани в няколко големи български града.

Гешев е в Шивачево заедно с главния комисар на МВР Ивайло Иванов, където преди време възрастна жена бе нападната от 19-годишен младеж.

Не смятам да си подавам оставката, защото си върша работата. Това заяви днес в град Шивачево главният прокурор Иван Гешев, помолен да коментира призива на президента и на протестиращите за неговата оставка, предаде Новини.бг.

Той бе в Шивачево по повод специализирана операция срещу битовата престъпност и разкрит случай на изнасилване на възрастна жена от 19-годишен младеж.

„Ако ме харесват, това означава, че не си върша работата“, каза обвинител номер 1.

„Работата ми е свързана с това да има правосъдие и справедливост. Това е в интерес на българските граждани“, допълни Гешев.

Главният прокурор посочи, че към момента има над 20 процента спад на битовата престъпност, че драстично са намалели телефонните измами.

Иван Гешев изказа своята благодарност за съвместната работа на полицията и служителите на реда, които са били подложени на голямо натоварване по време на извънредното положение и в осигуряването на обществения ред по време на протестите.

 

epicenter.bg

Предишна КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН
Следваща ОБЩИНСКА СЪВЕТНИЧКА ЗАПОЧВА ПОДПИСКА СРЕЩУ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА ДРАСТИЧНО ВДИГАНЕ НА ТАКСА СМЕТ В НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КРИМИНАЛИСТИ ОТ ТВЪРДИЦА РАЗКРИХА КРАЖБА И ВЪРНАХА 180 ЛЕВА НА СОБСТВЕНИКА

Криминалисти на РУ-Твърдица задържаха извършител на домова кражба и върнаха откраднатата парична сума на собственика. На 7 март, около 15,00 часа, 49-годишен мъж е подал заявление за извършена кражба на

Новини Сливен

ОБЩИНСКО ДРУЖЕСТВО В СЛИВЕН ХАРЧИЛО ПО 10 БОНА МЕСЕЧНО ЗА ВЪНШНИ УСЛУГИ

  Общинско дружество в Сливен е похарчило почти 80 000 лева за външни услуги за първите девет месеца на 2017 година.  Точната сума е 79 839, 97 лева. Толкова пари

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН Е НА ПЪРВО МЯСТО В СТРАНАТА ПО НАМАЛЕНИ ПРОСРОЧЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Само за 1 година просрочените задължения на Община Сливен са намалели с 10 млн. лева. Това ни нарежда на първо място в страната сред всички община, обяви във вторник кметът