ИВАН ГЕШЕВ В ШИВАЧЕВО: КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА ПОДАВАМ ОСТАВКАТА
юли 16, 2020 1353 Прегледи

ИВАН ГЕШЕВ В ШИВАЧЕВО: КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА ПОДАВАМ ОСТАВКАТА

„Категорично няма да подавам оставка.Е, няма да стане! Ще продължа, докато мога!

Това обяви главният прокурор Иван Гешев в Сливенско, където се провежда операция на държавното обвинение и полицията срещу битовата престъпност, съобщи БНР.

Така той отговори на исканията на президента и протестиращите вече седем дни граждани в няколко големи български града.

Гешев е в Шивачево заедно с главния комисар на МВР Ивайло Иванов, където преди време възрастна жена бе нападната от 19-годишен младеж.

Не смятам да си подавам оставката, защото си върша работата. Това заяви днес в град Шивачево главният прокурор Иван Гешев, помолен да коментира призива на президента и на протестиращите за неговата оставка, предаде Новини.бг.

Той бе в Шивачево по повод специализирана операция срещу битовата престъпност и разкрит случай на изнасилване на възрастна жена от 19-годишен младеж.

„Ако ме харесват, това означава, че не си върша работата“, каза обвинител номер 1.

„Работата ми е свързана с това да има правосъдие и справедливост. Това е в интерес на българските граждани“, допълни Гешев.

Главният прокурор посочи, че към момента има над 20 процента спад на битовата престъпност, че драстично са намалели телефонните измами.

Иван Гешев изказа своята благодарност за съвместната работа на полицията и служителите на реда, които са били подложени на голямо натоварване по време на извънредното положение и в осигуряването на обществения ред по време на протестите.

 

epicenter.bg

Предишна КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН
Следваща ОБЩИНСКА СЪВЕТНИЧКА ЗАПОЧВА ПОДПИСКА СРЕЩУ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА ДРАСТИЧНО ВДИГАНЕ НА ТАКСА СМЕТ В НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОРАДИ АВАРИЯ Е СПРЯНО ПАРНОТО В ЧАСТ ОТ СЛИВЕН

Поради възникнала авария в топлопреносната мрежа, Ви уведомяваме, че ще бъде спряно топлоподаването от 14.00 ч. на 11.02.2019 г. до 20.00 часа на 12.02.2019 г. към „Център“ и кв.“Ст. Заимов“

Новини Сливен

МЪЖ И ЖЕНА ОТ СЛИВЕН СА РАНЕНИ ПРИ СБЛЪСЪК МЕЖДУ ОПЕЛ И ТОЙОТА

На 18 май, около 00,05 часа,  на път ІІ-53, посока Сливен – Ямбол е настъпило пътно произшествие между лек автомобил „Опел Астра“, управляван от мъж на 41 години от град

Новини Сливен

БЯЛО ВИНО НА „ЕДОАРДО МИРОЛИО“ ГРАБНА „ЗЛАТЕН РИТОН“ НА „ВИНАРИЯ 2018“

Шест български вина спечелиха приза „Златен ритон“ от международната специализирана изложба „Винария 2018“. Два от тях отидоха в колекцията на винарска изба „New Bloom Winery“.  Останалите четири винени „Оскар“-и спечелиха