ИВАН ГЕШЕВ В ШИВАЧЕВО: КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА ПОДАВАМ ОСТАВКАТА
16.07.2020 2375 Прегледи

ИВАН ГЕШЕВ В ШИВАЧЕВО: КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА ПОДАВАМ ОСТАВКАТА

„Категорично няма да подавам оставка.Е, няма да стане! Ще продължа, докато мога!

Това обяви главният прокурор Иван Гешев в Сливенско, където се провежда операция на държавното обвинение и полицията срещу битовата престъпност, съобщи БНР.

Така той отговори на исканията на президента и протестиращите вече седем дни граждани в няколко големи български града.

Гешев е в Шивачево заедно с главния комисар на МВР Ивайло Иванов, където преди време възрастна жена бе нападната от 19-годишен младеж.

Не смятам да си подавам оставката, защото си върша работата. Това заяви днес в град Шивачево главният прокурор Иван Гешев, помолен да коментира призива на президента и на протестиращите за неговата оставка, предаде Новини.бг.

Той бе в Шивачево по повод специализирана операция срещу битовата престъпност и разкрит случай на изнасилване на възрастна жена от 19-годишен младеж.

„Ако ме харесват, това означава, че не си върша работата“, каза обвинител номер 1.

„Работата ми е свързана с това да има правосъдие и справедливост. Това е в интерес на българските граждани“, допълни Гешев.

Главният прокурор посочи, че към момента има над 20 процента спад на битовата престъпност, че драстично са намалели телефонните измами.

Иван Гешев изказа своята благодарност за съвместната работа на полицията и служителите на реда, които са били подложени на голямо натоварване по време на извънредното положение и в осигуряването на обществения ред по време на протестите.

 

epicenter.bg

Предишна КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН
Следваща ОБЩИНСКА СЪВЕТНИЧКА ЗАПОЧВА ПОДПИСКА СРЕЩУ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА ДРАСТИЧНО ВДИГАНЕ НА ТАКСА СМЕТ В НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТ 22 МАРТ ГЕРБ – СЛИВЕН ОТКРИВА ПРЕДИЗБОРНАТА СИ ШАТРА

От 22 март гражданите на Сливен ще могат да посетят изнесената предизборна шатра на ГЕРБ, в която ще имат възможност да се срещнат с кандидатите за народни представители от коалиция

Новини Сливен

СЮЛЕЙМАН ДЖАМБАЗ, ЗЕМЕДЕЛЕЦ: НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ ОСИГУРИХА НЕОБХОДИМИТЕ КОЛИЧЕСТВА ВОДА, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕМ ПО ВРЕМЕ НА СУШАТА

Напоителната система в район Средна Тунджа е най-добрата в страната. Поливните съоръжения се поддържат много добре и са в отлично състояние. Това заяви един от крупните земеделски производители в Ямболско

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА КРАДЦИ НА ЕЛЕКТРОПРОВОДНИЦИ

Сигнали за кражби на медни електропроводници и за противозаконно отнемане на два леки автомобили са получени в ОДМВР-Сливен в периода от началото на месеца до 17 декември. При първия случай