ИВАН ГЕШЕВ В ШИВАЧЕВО: КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА ПОДАВАМ ОСТАВКАТА
юли 16, 2020 2217 Прегледи

ИВАН ГЕШЕВ В ШИВАЧЕВО: КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА ПОДАВАМ ОСТАВКАТА

„Категорично няма да подавам оставка.Е, няма да стане! Ще продължа, докато мога!

Това обяви главният прокурор Иван Гешев в Сливенско, където се провежда операция на държавното обвинение и полицията срещу битовата престъпност, съобщи БНР.

Така той отговори на исканията на президента и протестиращите вече седем дни граждани в няколко големи български града.

Гешев е в Шивачево заедно с главния комисар на МВР Ивайло Иванов, където преди време възрастна жена бе нападната от 19-годишен младеж.

Не смятам да си подавам оставката, защото си върша работата. Това заяви днес в град Шивачево главният прокурор Иван Гешев, помолен да коментира призива на президента и на протестиращите за неговата оставка, предаде Новини.бг.

Той бе в Шивачево по повод специализирана операция срещу битовата престъпност и разкрит случай на изнасилване на възрастна жена от 19-годишен младеж.

„Ако ме харесват, това означава, че не си върша работата“, каза обвинител номер 1.

„Работата ми е свързана с това да има правосъдие и справедливост. Това е в интерес на българските граждани“, допълни Гешев.

Главният прокурор посочи, че към момента има над 20 процента спад на битовата престъпност, че драстично са намалели телефонните измами.

Иван Гешев изказа своята благодарност за съвместната работа на полицията и служителите на реда, които са били подложени на голямо натоварване по време на извънредното положение и в осигуряването на обществения ред по време на протестите.

 

epicenter.bg

Предишна КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН
Следваща ОБЩИНСКА СЪВЕТНИЧКА ЗАПОЧВА ПОДПИСКА СРЕЩУ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА ДРАСТИЧНО ВДИГАНЕ НА ТАКСА СМЕТ В НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИЗРАБОТЕНИ СА ПЛАНОВЕТЕ И ЗА ОЩЕ НЯКОЛКО МЕСТНОСТИ В СЕЛАТА СЕЛИМИНОВО, ЧИНТУЛОВО, ГЕРГЕВЕЦ, НИКОЛАЕВО

В брой 58 на Държавен вестник от 13 юли 2018 г. е публикувано съобщение, че са изработени помощни планове и планове на новообразуваните имоти по § 4к, ал. 1 на

Новини Сливен

ДОБРОВОЛКА ЩЕ ПРЕПОДАВА КИТАЙСКИ ЕЗИК И КУЛТУРА В ХУМАНИТАРНАТА ГИМНАЗИЯ В СЛИВЕН

Доброволката Ли Юнхан (Li Yonghan ) – Лия ще преподава китайски език и култура в Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов” в Сливен. Тя ще продължи работата от предходните години на

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ОТПАДА ОТ СПИСЪКА ЗА ФИНАНСОВО ОЗДРАВЯВАНЕ, ЗАЩОТО ОЗДРАВИТЕЛНИТЕ МЕРКИ СА ДОВЕЛИ ДО ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ

Уважаеми читатели, предлагаме ви анализ на МФ, който бе публикуван днес. От него става ясно, че Община Сливен вече не е сред общините с най- лошо финансово състояние, а оздравителните