ИБРЯМ МУСТАФОВ: ЕДИНСТВЕНО ГЕРБ-СДС МОГАТ ДА ВЪРНАТ СТАБИЛНОСТТА И СИГУРНОСТТА ЗА ХОРАТА
27.05.2024 644 Прегледи

ИБРЯМ МУСТАФОВ: ЕДИНСТВЕНО ГЕРБ-СДС МОГАТ ДА ВЪРНАТ СТАБИЛНОСТТА И СИГУРНОСТТА ЗА ХОРАТА

Победа с номер 22 на изборите ще доведе до връщане на стабилността и сигурността за хората, защото ГЕРБ и СДС са най-успешната коалиция в българската политика. Това заяви на среща в котленското село Ябланово кандидатът за народен представител Ибрям Мустафов, който е под номер 105 в листата с номер 22.

„Тези избори са изключително важни, защото това, което се случва в държавата през последните три години трябва да спре. Страната има нужда от силно и стабилно правителство и лидер, способен да носи отговорност, а не от управници, които ежедневно произвеждат скандали. На всички е ясно, че управление без ГЕРБ няма как да има“, каза по време на срещата Ибрям Мустафов. По думите му ГЕРБ-СДС е доказала, че работи за хората във всяко населено място, както за малките села и градове, така и за общинските и областни центрове.

„Ние от ГЕРБ винаги сме били местни хора и ежедневно сме сред нашите съграждани. Хората знаят, че при всеки проблем ние сме насреща и сме готови да съдействаме. Нашата първа задача при мандат на ГЕРБ ще бъде да върнем доверието на хората в институциите и да спрем противопоставянето и всекидневните внушения и лъжи“, посочи Ибрям Мустафов.

По думите му, за изминалите три години „Промяната“ в България се изразява във високи цени на храните и енергията, и в понижаване на стандарта на живот на българите. „Няма сектор от обществено-икономическия живот, който да е добре. Задачата ни, независимо от това какви сме по етнос, по образование или политически убеждения, е да дадем подкрепата си на хората, които могат и знаят как да управляват. На хората, които мислят за българския народ. На хората, които са оказвали подкрепа на всеки един човек. На хората от ГЕРБ“ каза кандидатът под номер 105 в листата с N22.

Като народен представител Мустафов ще работи за преодоляване на кризите в държавата и намаляване на различията между малките и големите общини.

Той призова на 9 юни хората да гласуват за една Стабилна България в Сигурна Европа. Да гласуват за кандидатите, които могат да носят отговорност, имат експертиза и опит и разбират проблемите на хората. За тази партия, която три пъти е вадила България от кризи.

В неделния ден, на пазара в Ябланово, кандидатът на ГЕРБ-СДС се срещна с жители на няколко населени места от община Котел. Ибрям Мустафов пожела на всички земеделци добра реколта, защото това е и основният поминък на хората в Ябланово и региона.

Може да подкрепите Ибрям Мустафов като гласувате с № 22 в бюлетината, с преференция 105.

За #СтабилнаБългарияВСигурнаЕвропа

 

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ ПРЕДОСТАВИ ТЕРЕН НА МВР ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ПОЖАРНА В СЛИВЕН
Следваща ЗА СИНЯ БЪЛГАРИЯ - БЪЛГАРИЯ, РАЗЛИЧНА ОТ СЕГАШНАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН ВЕЧЕ ИМА МОСТ ЗА СЕЛФИТА

  Сливен вече си има мост за селфита. Обновеният мост над река Новоселска, северно от кръстовището „Розова градина“, стана притегателно място за единични и групови селфита със смартфон. „Той още

Новини Сливен

ПАНАМИН С ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ И ПРЕЗ СЕЗОН 2019/2020

Панатехнологиите и тази година показаха своето категорично превъзходство над конкурентни продукти, демонстрирайки отлични резултати. По-високи добиви, по-добро качество на продукцията, по-спокойни земеделски стопани – дори в трудна година като настоящата

Новини Сливен

ЗММ СЛИВЕН АД ОБОРУДВА СУПЕР МОДЕРЕН СТРУГ И КОМПЮТЪРНА ЗАЛА ЗА УЧЕНИЦИТЕ В ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНОТЕХНИКА

Сливенският бизнес вече реално инвестира в осигуряването на кадри. Пример за това е събитието от днес в Професионалната гимназия по механотехника – Сливен, където съвместно с ЗММ България Холдинг се