ИБРЯМ МУСТАФОВ: ВРЕМЕ Е ДА ИЗЛЕКУВАМЕ СТРАНАТА ОТ ТОКСИЧНОСТТА НА „ПРОМЯНАТА“
24.03.2023 861 Прегледи

ИБРЯМ МУСТАФОВ: ВРЕМЕ Е ДА ИЗЛЕКУВАМЕ СТРАНАТА ОТ ТОКСИЧНОСТТА НА „ПРОМЯНАТА“

България трябва да се излекува от токсичността на „Промяната“, за да могат хората, бизнеса и икономиката ни да живеят и работят нормално. В последните две години видяхме до какво води бюджетният популизъм, който изповядват от Продължаваме промяната – до обедняване и до това хората да спрат да говорят за бъдещето, а единствено за оцеляването си. Това заяви кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС Ибрям Мустафов, който е под номер 106 в листата с номер 2 в 21 МИР-Сливен.

Като собственик и управител на лечебно заведение той ежедневно се среща, както с физическата болка на хората, така и с техните страхове от несигурното бъдеще. „През последното тримесечие на 2022 г., както и през предходните три тримесечия на миналата година, над 75% от българите изпитват затруднения да покриват ежедневните си разходи. Това не го казваме ние от ГЕРБ. Това показват резултатите от последно проучване на НСИ. Тревогата на хората расте от стремителния ръст на инфлацията и чувствителното увеличение на всички стоки и услуги“, коментира Мустафов.

По думите му не само хората, но и бизнесът, общините и цялата ни държава са изправени пред проблеми като инфлация, спекула, липса на достатъчно инвестиции, забавяне на европейските програми и проекти, които са провокирани от неадекватното управление.

„След целия хаос ни трябва редовно, работещо и най – вече стабилно правителство. Без ГЕРБ това няма как да се случи. Служебните правителства и най-вече последното редовно начело с ПП, показаха, че нямат експерти и вече две години се правят експерименти с властта“, каза още Мустафов.

По време на срещите си в населените места, кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС обяви, че коалицията поема ангажимент да бъдат увеличени средствата за фонд работна заплата към Центровете за социални услуги в общините, за да бъде осигурено достойно заплащане на заетите в сферата на училищното здравеопазване фелдшери. Приоритет остава осигуряването на достатъчно и добре квалифицирани кадри за здравните и социални заведения. “Ще осигурим асистентска подкрепа и здравно-социални услуги за възрастни, самотно живеещи, хора с умствена изостаналост, психични проблеми или претърпели операция, включително през нощта, в почивните дни и при спешен случай. Ще усъвършенстваме програмите за трудова заетост чрез данъчни облекчения за работодатели, които осигуряват дистанционна или почасова заетост, включително на безработни родители на деца с увреждания.”, отбеляза кандидатът на ГЕРБ-СДС. “В програмата ни е заложена програма 60/40 за завършващите училище или университет, с която 60 000 младежи да започнат работа, а държавата да поеме 60% от осигурителния им доход за 1 г. В нов Кодекс на труда да регламентираме гъвкави форми и условия на труд, включително за родители на деца до 12 г.“, каза още Ибрям Мустафов.

Той призова на 2 април хората да гласуват за една стабилна България. За хората, които могат да носят отговорност и да взимат решения. За тази партия, която три пъти е извадила България от кризите.

На 2 април с номер 2 #ЗаСтабилнаБългарияОтново!

Предишна ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД БЛАГОВЕЩЕНИЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АНТИМАФИОТИ ЗАДЪРЖАХА РЕКЕТЬОРИ С БУХАЛКИ В СЛИВЕН

Специализираната полицейска операция е проведена от служители на ТСБОП-Сливен и Ямбол в Сливенско, под наблюдението на Специализираната прокуратура. Задържани са петима участници в група, занимавала се с изнудване и принуда.

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ПОСТАВЯ КОНТЕЙНЕРИ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ НА ДРЕХИ, ТЕКСТИЛ И ОБУВКИ

Община Сливен въвежда система за разделно събиране на отпадъци от текстил и обувки. Целта е те да се отделят от общия поток битови отпадъци, да се предотврати депонирането им и

Новини Сливен

КОСТА КАРАНАШЕВ: ПАТРИАРХ НЕОФИТ ПОСВЕТИ ЖИВОТА СИ ЗА СЪХРАНЯВАНЕ НА ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ И ЩЕ ОСТАНЕ ЗАПОМНЕН СЪС СВОЯТА ДУХОВНА СИЛА И ДОБРОТВОРСТВО

С дълбока скръб узнах вестта за кончината на Главата на Българската православна църква – Блаженно починалия и преснопаметен Български патриарх и Софийски митрополит Неофит. Той  посвети живота си за съхраняване