ЗНАЧИТЕЛНО ПО-МАЛКО СА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА  COVID-19 В ОБЩИНА СЛИВЕН ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА
юли 20, 2020 539 Прегледи

ЗНАЧИТЕЛНО ПО-МАЛКО СА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 В ОБЩИНА СЛИВЕН ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА

За периода от 13 до 19 юли, включително, в община Сливен новите случаи на COVID-19 са 8. 6 са положителните проби в града, 2 са от населените места. Излекувани са 15 души – 2-ма от селата, останалите са от град Сливен. През изминалата седмица на територията на Община Сливен няма починали хора, заразени с коронавирус. Активните случаи са 36, като 12 са от населените места. Общо хоспитализирани са 18 пациенти.

За сравнение – за периода от 6 до 12 юли, включително, в община Сливен новите случаи на Ковид-19 бяха 19. 17 – в града, а два – в населени места. Излекуваните за периода бяха 4 души – всички от града. Няма починали. Активните случаи през предходната седмица бяха 43, като 31 от Сливен и 12 от населените места.

От началото на епидемията в общината са диагностицирани 230 души. Общият брой на излекуваните е 175, починалите са 19.
Рискът от заразяване с вируса все още е много голям и е необходимо да се спазват въведените мерки – дистанция, носене на маски, често миене на ръцете и дезинфекция.

Предишна ЦЕХ ЗА ПЕЛЕТИ ГОРЯ В СЛИВЕН
Следваща КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА КНИГАТА, ГЕРБ – СЛИВЕН ДАРИ КНИГИ НА НЧ „ХАДЖИ ДИМИТЪР 1937“ В ГРАДА

Впечатляващо е, че мисията на читалищата през годините е достатъчно адаптивна и те продължават да бъдат хранители на духовността и ценностите на българщината. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ/ЕНП

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА ТВЪРДИЦА АТАНАС АТАНАСОВ: ПОДГОТВЯМЕ ОЩЕ ПРОЕКТИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА НА ОБЩИНАТА

Приключи рехабилитацията на улици в Твърдица, Сборище и Шивачево. Това е един от сериозните проекти, по които работи усилено Община Твърдица, коментира в интервю за Радио Сливен Нет кметът Атанас

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес 05.12 /сряда/ до отстраняване на възникнала авария е възможно нарушено водоподаването в източната част на кв. Дружба ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.