ЗНАКОВИ СОЦИАЛИСТИ ОТ СЛИВЕН ВЛИЗАТ В ЧЕРВЕНАТА ЛИСТА /обновена/
август 17, 2022 1383 Прегледи

ЗНАКОВИ СОЦИАЛИСТИ ОТ СЛИВЕН ВЛИЗАТ В ЧЕРВЕНАТА ЛИСТА /обновена/

Знакови социалисти от Сливен влизат в листата за кандидат-депутати на БСП, която ще е водена от Деян Дечев, научи Sliveninfo. Дечев е доказал се политик, чието име се свързва със Столетницата вече 2 десетилетия.

На второ място в листата се очаква да бъде ген. Кольо Милев, бивш кмет на Сливен и депутат в 2 парламента. Милев се ползва с голяма популярност в цялата област.

Червената листа ще бъде наредена от Областния съвет на БСП в петък вечер. Sliveninfo научи, че в нея ще влязат Румен Бозуков, директор на „Пазара за плодове и зеленчуци“. Бозуков е икономист и юрист, доскоро беше общински съветник в Сливен. Доказал се е като истински борец в различни предизборни кампании.

Стефан Щилиянов, директор на „Напоителни системи“ – Сливен, също ще бъде кандидат за депутат. Той има зад гърба си 9 години като съветник.

Един от най-успешните сливенски бизнесмени ще бъде в червената листа. Той се казва Саркис Шаклиян. Интересен нюанс при него е дипломата му от Школата за млади политици, където той е впечатлил с уменията си да комуникира и анализира.

Мария Божкова е едно от младите лица на БСП в Сливен. Тя е юрист по образование и ще бъде част от червената листа.

Оказа се обаче,  че в началото на тази седмица Мария Божкова се е отказала от участие в изборите.

 

Предишна СТЕФАН ПАСКОВ ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА "ИЗПРАВИ СЕ.БГ"
Следваща МЪЖ И ЖЕНА ОТ СЛИВЕН ГОДИНИ НАРЕД ИЗНАСЯЛИ МЕСТНИ МОМИЧЕТА ДА ПРОСТИТУИРАТ В ГЕРМАНИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че на 19.11.2020г. (четвъртък) до 14:00ч. поради извършване на авариен ремонт ще бъде прекъснато водоподаването на кв. „Георги Данчев“, кв. „Стоян Заимов“, кв.

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ОТЛИЧИ НАЙ-ДОБРИТЕ СИ СПОРТИСТИ И ТРЕНЬОРИ ЗА 2019 ГОДИНА

Най-добрите спортисти и треньори на Сливен бяха отличени на тържествена церемония. От сцената на препълнената зала „Сливен“ зам.-кметът Пепа Чиликова изрази радостта си, че градът под Сините камъни е родното

Новини Сливен

ПУБЛИЧНОТО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТОБЮДЖЕТ 2021 НА ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 30 ДЕКЕМВРИ

Онлайн публично обсъждане на Проектобюджет 2021 на община Сливен ще се проведе на 30 декември, сряда. В тази връзка кметът Стефан Радев отправя покана към жителите на община Сливен, кметове