ЗНАКОВИ СОЦИАЛИСТИ ОТ СЛИВЕН ВЛИЗАТ В ЧЕРВЕНАТА ЛИСТА /обновена/
17.08.2022 1640 Прегледи

ЗНАКОВИ СОЦИАЛИСТИ ОТ СЛИВЕН ВЛИЗАТ В ЧЕРВЕНАТА ЛИСТА /обновена/

Знакови социалисти от Сливен влизат в листата за кандидат-депутати на БСП, която ще е водена от Деян Дечев, научи Sliveninfo. Дечев е доказал се политик, чието име се свързва със Столетницата вече 2 десетилетия.

На второ място в листата се очаква да бъде ген. Кольо Милев, бивш кмет на Сливен и депутат в 2 парламента. Милев се ползва с голяма популярност в цялата област.

Червената листа ще бъде наредена от Областния съвет на БСП в петък вечер. Sliveninfo научи, че в нея ще влязат Румен Бозуков, директор на „Пазара за плодове и зеленчуци“. Бозуков е икономист и юрист, доскоро беше общински съветник в Сливен. Доказал се е като истински борец в различни предизборни кампании.

Стефан Щилиянов, директор на „Напоителни системи“ – Сливен, също ще бъде кандидат за депутат. Той има зад гърба си 9 години като съветник.

Един от най-успешните сливенски бизнесмени ще бъде в червената листа. Той се казва Саркис Шаклиян. Интересен нюанс при него е дипломата му от Школата за млади политици, където той е впечатлил с уменията си да комуникира и анализира.

Мария Божкова е едно от младите лица на БСП в Сливен. Тя е юрист по образование и ще бъде част от червената листа.

Оказа се обаче,  че в началото на тази седмица Мария Божкова се е отказала от участие в изборите.

 

Предишна СТЕФАН ПАСКОВ ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА "ИЗПРАВИ СЕ.БГ"
Следваща МЪЖ И ЖЕНА ОТ СЛИВЕН ГОДИНИ НАРЕД ИЗНАСЯЛИ МЕСТНИ МОМИЧЕТА ДА ПРОСТИТУИРАТ В ГЕРМАНИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИЗЛОЖБА – КОНКУРС „С ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ БЕДАТА“ В ЗАЛА „СИРАК СКИТНИК“

Изложа с творби на деца, участници в областния етап от международния конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата“ ще бъде експонирана в зала „Сирак Скитник“ в Сливен от

Новини Сливен

СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ ПОЛУЧИ ШЕСТ МОБИЛНИ ЛЕКАРСКИ КАБИНЕТА

Шест мобилни лекарски кабинета са предоставени на Сливенска област за населението в труднодостъпните и отдалечени райони. Директорът на РЗИ д-р Петя Балулова изпрати писмо до областния управител Чавдар Божурски, в

Новини Сливен

КОЙ КОПАЕ БЕЗ РАЗРЕШИТЕЛНИ НА ПЪПА НА СЛИВЕН

Малко багерче изкопа голяма дупка в двора на централния православен храм „Свети Димитър“ в Сливен. На 5 метра от гробовете на бивши сливенски владици, видя репортер на Sliveninfo. Оказа се,