ЗНАКОВИ ОТСЪСТВИЯ В ЛИСТАТА НА ПП – ДБ В СЛИВЕН
08.05.2024 3977 Прегледи

ЗНАКОВИ ОТСЪСТВИЯ В ЛИСТАТА НА ПП – ДБ В СЛИВЕН

Знакови отсъствия се набиват на очи в сливенската листа на ПП-ДБ.

Първото отсъствие е на Кремена Петрова, която е общински съветник от ПП – ДБ в Нова Загора и ярка фигура в „Да, България“. Кремена Петрова получаваше над 1000 преференции на предишни избори. Този път тя не е в листата.

„Кремена Петрова отсъства по лични причини, но ще помага активно на изборите“, заяви водачката на листата на ПП – ДБ Татяна Султанова, която е депутат.

В листата липсват и имена от ДСБ – Сливен. Вместо това на 5-то място е поставен Димитър Чорбаджийски, съветник от ДСБ в Стара Загора. Което е малко странно.

Предишна ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ВЛИЗА В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА МЯСТОТО НА СОНЯ КЕЛЕВЕДЖИЕВА
Следваща ЗАПОЧНАХА МАЙСКИТЕ ДНИ НА КУЛТУРАТА. КМЕТЪТ РАДЕВ ЗАПАЛИ СИМВОЛНИЯ ОГЪН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПАМЕЛА БАКАЛОВА ОТ СПГСГ „АРХ. ГЕОРГИ КОЗАРОВ“ СЪС ЗЛАТЕН МЕДАЛ ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО „НАЙ-ДОБЪР МЛАД СТРОИТЕЛ“

На провелите се финали на националното състезание „Най-добър млад строител” – 2019, в гр. Велико Търново, в което участваха 48 ученици от 16 професионални гимназии, възпитаничката на Сливенската професионална гимназия по строителство

Новини Сливен

ДЕТСКА ИГРА ПРЕДИЗВИКА ПОЖАР В НОВА ЗАГОРА

На 25 май в 19,58 часа е получен сигнал за пожар в къща, в новозагорския кв. „Шести“. Произшествието е ликвидирано от 2 екипа на РСПБЗН-Нова Загора. Пострадали няма. Унищожени са

Новини Сливен

МАЛАРИЯ – РИСКОВЕ И НАЧИНИ НА ПРЕДПАЗВАНЕ

Какво заболяване е Маларията? Маларията е заболяване с характерна природна ендемичност – среща се основно в райони с определени климатични и географски особености в тропичните и субтропичните райони на Земята.