ЗЛАТОМИРА МОСТРОВА: „ЦЕЛТА НИ Е ИТН ДА ВЗЕМЕ МАНДАТ ОТ СЛИВЕН“

ЗЛАТОМИРА МОСТРОВА: „ЦЕЛТА НИ Е ИТН ДА ВЗЕМЕ МАНДАТ ОТ СЛИВЕН“

Най-важната цел, която си поставяме, е мандат в Сливен. Това каза в пресклуба на БТА в Сливен водачът на седемчленната листа на ПП „Има такъв народ“ Златомира Мострова. Тя е юрист и депутат в предходните три парламента. Мострова изрази увереност в подкрепата на хората за ИТН, въпреки че част от членовете на местните структури напуснаха партията. Тя припомни, че и в трите НС Сливен бе представен от депутати на ИТН.

От партията ще заложат на позитивна кампания, без нападки, която няма да се води в офиси, кметски кабинети. Ще навъртим стотици километри, ще се срещнем с хората, каза тя. Този уикенд им предстои посещение в Котел, откъдето са получили сигнали за злоупотреби на местната власт с дървата за огрев.

Ние не сме традиционните политици, нямаме стройни партийни структури, които да работят под силата на административния натиск, не се възползваме от това, че имаме кмет. Срещу нас е впрегната една машина от адимнистратори, които работят в областните управи и общините и целенасочено провеждат една негативна кампания, коментира Златомира Мострова.

Тя припомни, че по време на 47-то народно събрание от министъра на регионалното развитие Гроздан Караджов бяха предприети за осигуряване на осем милина лева за решаване на проблема с подмяната на ВиК структурата кв. „Речица“. Оказа се, че не са започнали дори подготвителните действия, посочи тя.

По въпроса с референдума за президентска република, Мострова уточни, че първо ще се проведе широк обществен дебат, за да се прецизира въпросът. От ИТН обмислят да предложат и промяна в закона за референдумите, намалявайки прагът до избирателната активност до този на последните парламентарни избори.

Листата на „Има такъв народ“ за 21-ви МИР-Сливен е следната:

Златомира Мострова е магистър по право и народен представител в трите последни парламента – член на правната комисия, а в последните два – заместник-председател на комисията по транспорт.

Втората в листата Таня Тимева управлява семейна фирма за електроника. Работила е в 46-ото и 47-то НС като главен специалист към парламентарната група на „Има такъв народ“ и главен експертен сътрудник в Комисията по култура и медии към 47-то Народно събрание.

Д-р Георги Тодоров е лабораторен лекар, работил е за Световната здравна организация – 2000-2003 г. в Гана. Бил е два мандата член на Контролната комисия на Лекарския съюз. Роденият в Сливен Пламен Михайлов работи в областта на проектирането, изработката и монтажа на изделия от ковано желязо и метални конструкции.

Александър Илиев е програмист, управлява собствено дружество за компютърни системи.

Петя Димитрова е член на 46-ото Народно събрание. Работи като международен треньор по латиноамерикански танци, шампион на България за 2014 г., преподавател и съдия.

Юлия Чортленева е завършила висшето си образование във ВТУ „Св.св.Кирил и Методий“, гр. Велико Търново, специалност История и история и география. Изучавала е  магистърска програма „Политически мениджмънт и публични политики“ в НБУ. Чортленева е носител на почетно отличие „Неофит Рилски“.

 

Предишна ПЪЛНО ИЗСЛЕДВАНЕ И ПАКЕТ ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИЕ КЪМ ТРОМБОЗА СРЕД НОВИТЕ ПРОФИЛАКТИЧНИ КАМПАНИИ В "ЛИНА"
Следваща ИСТИНСКИ ФУРОР ПРЕДИЗВИКА АКРОБАТИЧНОТО ШОУ "ВЪЛШЕБСТВО" В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Затвор. Надзирателят минава на нощна обиколка. От една килия се чува как някой плаче. – Кой реве там, бе? Услужлив дебел глас. – Иванов, г-н старшина. – Защо реве? –

Новини Сливен

ОТ УТРЕ ЗАПОЧВАТ ПЛАНИРАНИТЕ СТРЕЛБИ НА „БАТМИШ“ ЗА ЮЛИ

Център за подготовка на специалисти обяви датите за месец юли на планираните стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен. Ученията започват от 5 юли и ще продължат на 6, 11,

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ ПОЖАРНИКАРИ СПАСИХА СЪРНА

Пожарникари от регионалната служба в Сливен спасиха сърна, заклещена в ограда, направена от метални тръби,  на бившите складове „Лента“, намиращи се в местността „Асеновско дефиле“ край град Сливен. Сигналът е