ЗЛАТОМИРА МОСТРОВА: НЕ Е НОРМАЛНО В ОБЩИНА КОТЕЛ ДА НЯМА МАШИНА ЗА ТЕСТОВО ГЛАСУВАНЕ

ЗЛАТОМИРА МОСТРОВА: НЕ Е НОРМАЛНО В ОБЩИНА КОТЕЛ ДА НЯМА МАШИНА ЗА ТЕСТОВО ГЛАСУВАНЕ

Не е нормално в община Котел да няма машина за тестово гласуване. Не малка част от имащите право на глас тук са неграмотни и имат нужда от обучение преди вота. Това обяви в четвъртък Златомира Мострова, която е водач на листата на ИТН в Сливен. През целия ден тя провежда срещи в Котел, Ябланово, Тича и други селища от общината.

„Аргументът, че сградата на кметството в Котел се ремонтира е несъстоятелен. Не може да се остави цяла една община без тестова машина”, каза Златомира Мострова.

В Община Котел ИТН има вече традиционни свои привърженици, които посрещат родената в Сливен юристка и я отрупват с въпроси и жалби.

„Като депутат ще поставя Котел в своите приоритети. Вече имам достатъчно опит и знам как да го направя” , заяви водачката на листата от партията на Слави Трифонов.

Тя сподели, че жители на Ябланово са й съобщили как предизборни материали на ГЕРБ са разнасяни с кола на Община Котел. Според нея жителите са направили и снимка на автомобила, с който са разнасяни агитационните материали. Водачката на листата на ИТН показа и снимка на съответния автомобил.

Златомира Мострова има зад гърба си вече 3 депутатски мандата и беше сред най-уважавани членове на парламентарната група на ИТН в последното народно събрание.

Предишна ОБРЪЩЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ КЪМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ОТ ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ГОЛЯМОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ПРЕД НОВИЯ ДИРЕКТОР НА ДГС-ТУНДЖА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АРЕСТ НА МЪЖ ОТ СЛИВЕН, НАРУШИЛ ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА ОТ ДОМАШНО НАСИЛИЕ

Служители на РУ-Сливен са задържали 52-годишен мъж за неизпълнение на заповед за защита от домашно насилие. Срещу него е започнато бързо производство. На 10 юли е получен сигнал, че 52-годишният

Новини Сливен

ЕДИН СЛИВНАЛИЯ ОТ БЕЛГРАД

Той помага на гърците да пишат правилно. Има диплома за преподавател по английски. Говори добре български и хърватски, а родният му език е сръбският. Неманя Сарянович се счита вече за

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН РАЗШИРИ ИКОНОМИЧЕСКИЯ СИ ПРОФИЛ С ДВА НОВИ ПРОДУКТА, НАСОЧЕНИ КЪМ ПОТЕНЦИАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ

Два нови информационни проекта, свързани с инвестиционната визия на Община Сливен, бяха представени днес на брифинг на кмета Стефан Радев. Те отговарят на въпроса „Защо регион Сливен е привлекателна дестинация