ЗЛАТОМИРА МОСТРОВА: НЕ Е НОРМАЛНО В ОБЩИНА КОТЕЛ ДА НЯМА МАШИНА ЗА ТЕСТОВО ГЛАСУВАНЕ
29.09.2022 923 Прегледи

ЗЛАТОМИРА МОСТРОВА: НЕ Е НОРМАЛНО В ОБЩИНА КОТЕЛ ДА НЯМА МАШИНА ЗА ТЕСТОВО ГЛАСУВАНЕ

Не е нормално в община Котел да няма машина за тестово гласуване. Не малка част от имащите право на глас тук са неграмотни и имат нужда от обучение преди вота. Това обяви в четвъртък Златомира Мострова, която е водач на листата на ИТН в Сливен. През целия ден тя провежда срещи в Котел, Ябланово, Тича и други селища от общината.

„Аргументът, че сградата на кметството в Котел се ремонтира е несъстоятелен. Не може да се остави цяла една община без тестова машина”, каза Златомира Мострова.

В Община Котел ИТН има вече традиционни свои привърженици, които посрещат родената в Сливен юристка и я отрупват с въпроси и жалби.

„Като депутат ще поставя Котел в своите приоритети. Вече имам достатъчно опит и знам как да го направя” , заяви водачката на листата от партията на Слави Трифонов.

Тя сподели, че жители на Ябланово са й съобщили как предизборни материали на ГЕРБ са разнасяни с кола на Община Котел. Според нея жителите са направили и снимка на автомобила, с който са разнасяни агитационните материали. Водачката на листата на ИТН показа и снимка на съответния автомобил.

Златомира Мострова има зад гърба си вече 3 депутатски мандата и беше сред най-уважавани членове на парламентарната група на ИТН в последното народно събрание.

Предишна ОБРЪЩЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ КЪМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ОТ ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ГОЛЯМОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ПРЕД НОВИЯ ДИРЕКТОР НА ДГС-ТУНДЖА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ СЪБРА ПЕНСИОНЕРСКИТЕ КЛУБОВЕ ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН

Празничен концерт в духа на Деня на народните будители, който по традиция бе отбелязан на 1 ноември, събра в зала „Сливен“ пенсионерски клубове от цялата община. Проявата е и по

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВАТ ОТКРИТИТЕ ПРИЕМНИ НА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ ПП ГЕРБ – СЛИВЕН И ПРЕЗ АВГУСТ

Общинските съветници от ПП „ГЕРБ“ – Сливен продължават срещите си с граждани и през месец август. Приемните на представителите на местния парламент преминават при голям интерес и през летните месеци.

Новини Сливен

ВАНДАЛИ ПОТРОШИХА НАДПИСА НАД ДРАГИЕВА ЧЕШМА

Надписът над легендарната Драгиева чешма е потрошен. Това съобщиха пред Sliveninfo туристи от Сливен, които предоставиха и снимка. Последният ремонт на Драгиева чешма е от 2001 г., както личи от