ЗЛАТОМИРА КАРАГЕОРГИЕВА – МОСТРОВА: ИМА ТАКЪВ НАРОД ИСКА ПО-ПОДРЕДЕНА ДЪРЖАВА

ЗЛАТОМИРА КАРАГЕОРГИЕВА – МОСТРОВА: ИМА ТАКЪВ НАРОД ИСКА ПО-ПОДРЕДЕНА ДЪРЖАВА

Тази кампания премина монотонно, като че ли без да се излъчат ясни послания от политиците, липсваше ентусиазъм и сред избирателите и сред основните участници в предизборната надпревара. А защо е така? Защото на първо място причината трябва да търсим в умората на хората от участието им в поредица от избори и на второ място от притеснението – какво ще се случи през зимата, как ще преживеем, докога ще се покачва инфлацията, заплати, сметки, т.е. всичко което е важно за всеки един от нас. Има такъв народ по време на кампанията се опита да отговори на тези два важни въпроса-колко тежка е кризата и какво може да се направи, за да не стане по-зле. Друг акцент в кампанията ни беше темата за референдум за президентска република, мисля, че тази тема беше започната в подходящ момент – с идеята, че президентът трябва да посочва премиера. Партийната система не работи, тя е в колапс. Считам, че трябва да се случи или катаклизъм или тя да бъде разтърсена, за да започне промяната и. Не се виждат сигнали тази система доброволно да иска да се промени, като решение на този въпрос виждаме референдум за промяна в начина на държавно управление.

По време на срещите ни хората сами отговаряха на въпроса какво ще се случи след 2 октомври, огромната част от тях казваха: След изборите в неделя, идват нови избори. Това беше съзнателно насаждано от повечето участници в кампанията с основна цел- ниска изборна активност. Но моето послание е – гласувайте, вашият глас е важен, вашият глас има смисъл и стойност.
Завладяната област Сливен от ГЕРБ на всички нива- това бяха основните въпроси които се поставиха пред мен и колегите ни. Назначения и уволнения на партиен принцип, знаете за поредицата от закононарушения в община Котел от общинската администрация, нерешените с години проблеми на инфраструктурата и пътищата в областта, липсата на адекватно здравеопазване, водата-града ни е почти на воден режим и още, и още все теми които с години стоят нерешени.

Предишна АРЕСТУВАХА СЛИВЕНСКИТЕ БОНИ И КЛАЙД
Следваща МУСТАФА КАРАДАЙА: ДОЙДЕ ВРЕМЕТО НА ДПС - МАЙСТОРИТЕ В ПОЛИТИКАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на ул.“Константин Иречек“ на 18. 04. 2018 г. (сряда) до 16. 00 е прекъснато водоподаването на ул.

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 06.08. 2018 г. (понеделник)  до 14.00ч. е прекъснато водоподаването в района на ул.“Капитан Мамарчев“. Водоснабдяване и

Новини Сливен

ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА КНИГАТА, ГЕРБ – СЛИВЕН ДАРИ КНИГИ НА НЧ „ХАДЖИ ДИМИТЪР 1937“ В ГРАДА

Впечатляващо е, че мисията на читалищата през годините е достатъчно адаптивна и те продължават да бъдат хранители на духовността и ценностите на българщината. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ/ЕНП