ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА НИКОЛА ПЕТРОВ ОТ КЛУБА ПО БОРБА „СТАНКА ЗЛАТЕВА“
22.01.2024 2646 Прегледи

ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА НИКОЛА ПЕТРОВ ОТ КЛУБА ПО БОРБА „СТАНКА ЗЛАТЕВА“

Никола Петров – състезател на клуба по борба „Станка Златева“ в Сливен, завоюва шампионска титла на Държавния личен шампионат за кадети, който се проведе в Горна Оряховица от 18 до 20 януари.Никола се състезава в категория 92 килограма и убедително завоюва първото място. При кадетките, в категория 43 килограма, втора стана Веска Тодорова, за която това бе първо участие в състезание.

Достойно представяна имаха и други състезатели на сливенския клуб. На държавното първенство по борба, което се проведе  в  Стара Загора от 5 до 7 януари, Емине Осман, Несрин Сюлейманова и Таньо Танев донесоха три сребърни медала. Момичетата станаха втори след като се бориха с европейските медалистки Евелина Николова и Миглена Селишка. Таньо Танев, който е студент първа година в НСА, продължава да ни радва с успехите си, стана втори в борба с титуляра в категорията при мъжете.

Тази седмица шампионатите продължават в Сливен. В четвъртък – 25 януари, ще има състезание по борба свободен стил, в петък – жени, а в събота – борба класически стил.

В клуб „Станка Златева“ има ново попълнение. Мирослав Киров, който все още е действащ състезател, вече е треньор в клуба.

Предишна СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР СЛИВЕН ОТНОВО ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА ЕДНО ЗАВЛАДЯВАЩО МУЗИКАЛНО СЪБИТИЕ, В ЧЕТВЪРТЪК 8 ФЕВРУАРИ, ОТ 18.30Ч. В ЗАЛА “СЛИВЕН”
Следваща 10 ЕПИСКОПИ СА КАНДИДАТИ ЗА НОВ СЛИВЕНСКИ МИТРОПОЛИТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ: В СЛИВЕН ПРЕДСТОЯТ ГОЛЕМИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ, ЗА КОИТО ГРАЖДАНИТЕ НЯМА ДА ПЛАЩАТ

През тази година предстои реализирането на големи инфраструктурни проекти на територията на Община Сливен. Това обяви кметът Стeфан Радев, който беше специален гост на събитие, организирано от Дружеството за приятелство

Новини Сливен

ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ НА ГРОЗДЕ ГЕОРГИ ПЕНКОВ ЗАРЯЗА ЛОЗЯТА СИ КРАЙ СЕЛО НИКОЛАЕВО

Един от големите производители на качествено грозде в Сливенско Георги Пенков заряза своите лозя край село Николаево. Церемонията на Трифон Зарезан започна след тържествен водосвет за здраве и берекет, отслужен

Новини Сливен

ВИЖТЕ ИМЕНАТА НА ВСИЧКИ КАНДИДАТИ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ ГЕРБ В СЛИВЕН

ГЕРБ – Сливен регистрира в Общинската избирателна комисия пълна листа за кандидати за общински съветници. Листата с кандидатите за общински съветници на ГЕРБ е силна и обновена. Водач е досегашният